Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Downloads

Review T-Mobile spullen op Pinquintech geupdate

Zo nu en dan zet de T-Mobile site gratis spullen online voor in De Sims 3 en we melden dat uiteraard altijd meteen. De nederlandse fansite Pinquintech hebben hun review van deze gratis spullen geupdate en er zitten mooie dingen tussen voor in het spel.

| Pinquintech: Gratis downloads via T-Mobile (review) |

5 gedachtes over “Review T-Mobile spullen op Pinquintech geupdate”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>