Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Nieuwe screen De Sims 3 Buitenleven Accessoires

De Amerikaanse The Sims 3 facebook pagina heeft deze nieuwe screen online gezet.

14 gedachtes over “Nieuwe screen De Sims 3 Buitenleven Accessoires”

 1. Lisa

  cool
  ik ben alleen altijd zo bang dat zo’n bbq in de fik vliegt
  :S dat had ik namelijk een keer en ik had het poortje van me hek weggedaan (zodat ik geeen inbrekers zou krijgen) en toen kon de brandweer dus niet komen en ik kom het poortje ook niet terug zetten want er was BRAND :$

 2. Sims3Lover

  Heey
  Ik vind het echt geniaal dat er Sims 3 Buitenleven komt maar ik wil ook es een accessoires pakket voor Tieners of Baby’s met kinderwagens enzo lijkt me wel leuk! :p Maar ja we moet en het ons maar af vagen!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>