14 reacties

 1. cool
  ik ben alleen altijd zo bang dat zo’n bbq in de fik vliegt
  :S dat had ik namelijk een keer en ik had het poortje van me hek weggedaan (zodat ik geeen inbrekers zou krijgen) en toen kon de brandweer dus niet komen en ik kom het poortje ook niet terug zetten want er was BRAND :$

 2. Is dat niet zoon spel op faceboock van de sims3 dat je telkens een deel te zien krijgt als je zoveel 1000 vind ik op het gelikt?

 3. vindt het op zich wel grappig maar zou het ook wel leuk vinden als ik hem zo kon zien want op google kan je ze nauwelijks vinden (

 4. weet iemand misschien hoe ik de blokjes weg kan halen als ze gaan zo of in het bubbelbad gaan zo vet irri is dat wie oh wie weet dat 😀

  gr

 5. ik speel met mijn sims en heb nu sims 3 middernacht maar daarvoor had ik die sims al en nu kan mijn sim geen grotere borsten meer krijgen? iemand reactie??

 6. Heey
  Ik vind het echt geniaal dat er Sims 3 Buitenleven komt maar ik wil ook es een accessoires pakket voor Tieners of Baby’s met kinderwagens enzo lijkt me wel leuk! :p Maar ja we moet en het ons maar af vagen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *