EA zoekt stagiaire voor De Sims

Beste fansite,

We hebben de unieke mogelijkheid om een student(e) het komende half jaar een kijkje in de keuken te geven bij EA. We zijn namelijk op zoek naar een stagiaire die als community coördinator binnen het CRM team van EA Benelux zal werken aan het uitbreiden van onze activiteiten voor De Sims.

Kennen jullie mensen die een studie marketing/communicatie/PR volgen, in hun derde/vierde jaar zitten en nog opzoek zijn naar een stage? Dan heb ik hier een link met alle informatie:

Gezocht: Stagiair Community Coördinator De Sims

Anita – Community Manager EA Benelux

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

3 reacties

  1. Ik zou best wel een poosje willen kijken hoe het daar allemaal gaat. Nadeel is wel dat ik vaak mijn mond niet kan houden en dan NL fansites tip over wat er aan komt op Sims gebied en daar zullen ze dan niet happy van worden ROFL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *