De Sims Middeleeuwen preview op Simfans

Na Simtimes heeft de Duitse fansite Simfans nu ook een preview online gezet van De Sims Middeleeuwen. De preview is in het Duits maar zeker de moeite waard om even te lezen.

Wir wurden oft gefragt, wie das Alterungssystem in Die Sims Mittelalter funktioniert. Hier alles, was du wissen musst – Die Sims im Mittelalter altern nicht – Die Sims bleiben also auf der jeweiligen Altersstufe. Es gibt jedoch eine Ausnahme. Wird nach einer Heirat in der Kirche und einem Techtelmechtel ein Sim schwanger und bekommt ein Baby, wächst dieses nach einer gewissen Zeit zu einem Kind heran. Auf dieser Altersstufe bleibt der Sim dann aber. Es gibt weder Teenager noch ältere Sims.

Kinder können zwar keine umfangreichen Quests bestreiten, jedoch sind sie sehr nützlich im Haushalt und beim Sammeln von Rohstoffen, wie Kräutern und unterstützen so die Familie. Eine Heirat hat in Die Sims Mittelalter auch andere Vorteile. Zum einen bekommt dein Paar ein Hochzeitsgeschenk des Königs und zum anderen steigt das Einkommen deines Helden-Sim.

| Simfans: Großes Special zu Die Sims Mittelalter |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

8 reacties

 1. Hey mensen,

  Ik meen ook te verstaan of te lezen (voor zover ik Duits kan).
  Dat ze binnen dit en enkele dagen ook een nieuwe sSims 3 titel zouden onthullen.
  Nu ik kan ernaast zijn, maar zo versta ‘k het wel.

 2. hmm vraagje ik ben hier nieuw en ik wou weten of er iemand is die me kan helpen…

  ik zou graag de blokjes uit de sims 3 willen hebben als ze gaan douchen of in het bubbelbad gaan…
  ik irriteer me er wezeloos aan !!

  groetjes

 3. @ luckyboy1983 waar lees je dat? of heb je dat gehoord in het video interview. Misschien gaat het over uitbreidingen voor De Sims Middeleeuwen? Die komen er namelijk wel, op de Gamescom 2010 zei Rachel Bernstein al dat dit het basisspel is. En in het video interview wordt hier nog eens naar gevraagd.

  Het standaard antwoord is dan altijd: we zijn druk met het basisspel dus nog niet nagedacht over uitbreidingen. Wat natuurlijk onzin is: ze weten al vrij snel of er uitbreidingen komen of niet, zoiets valt gewoon binnen een planning voor een nieuwe game. Tenzij Middeleeuwen een compleet fiasco wordt: dan gaan ze er niet echt mee verder.

 4. hhmmm bedankt maar ik zie dat ik dat moet downloaden
  en ik heb iligaal versie van sims 3 met alle uitbreidingen…
  kan het daar ook op dan..
  want ik zoek eigenlijk een code wat je in kunt voeren als je crtl, shift en c heb in gedrukt…

  bedankt nogmaals

 5. er is geen code voor: alleen een download. Als je meer vragen hebt zet het dan onder het juiste bericht op onze site of op ons forum. In dit bericht gaat het over De Sims Middeleeuwen.

  🙂

 6. Ik “dacht” dat gelezen te hebben,
  dat ze binnenkort toch een nieuwe uitbreidingspakket voor
  Sims 3 zouden aankondigen, niet voor “De Sims Middeleeuwen”.
  Dit om even alle misverstanden recht te zetten.
  het gaat dan wel om een nieuw uitbreidingspakket, “na” dat accessoirepakket “Buitenleven”.

  Ik kan (zoals ik al eerder zei) er ook naast zitten.
  Mijn Duits is geen 100%. Stond in de tekst van Middeleeuwen
  op de simsfans.de

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *