Nieuwe set op De Sims 3 Store

Olympische Sporthal

Heb je gefeest als Bacchus en zit je nu met een kater? Schaaf wat vetrolletjes weg en kweek spierballen in de Olympische Sporthal. Verbrand calorieën in het Olympisch zwembad en spartel als een echte Poseidon rond. Ga volledig los op het grote aanbod machines die je binnen no-time in een ware Hercules omtoveren! Neem na je gladiatortraining een welverdiende pauze in onze lounge gemaakt voor een klassieke heerser.

12 items voor 1000 Simpoints

Mochten jullie nog meer nieuwe spullen zien, bijvoorbeeld kleding, meld het dan even hier en dan updaten we deze post.

9 reacties

 1. De laatste tijd kloppen de plaatjes niet echt meer met de inhoud: hier zou je denken dat het om een bouwset gaat 😕

  Bij de vorige set lieten ze veel meer huisspullen zien dan dat er daadwerkelijk in de set zaten.

 2. Bespottelijk zeg, 10 euro voor iets wat je zelf gratis kan maken. mss niet precies zoals t daar staat, maar een olympische sporthal. duuh laat me niet lachen. ik vind wel dat ze (te) vaak dingen verkopen die OF erg lijken op al bestaande dingen, OF overbodig en vrij nutteloos zijn. ik had indertijd erg lang gewacht met mn laatste punten tot er eindelijk es een ronde trap kwam. die is er dus nooit gekomen (wel een hoop nutteloze troep) dus heb ik de punten maar opgemaakt.

 3. Pff in mijn studio vind je gratis en voor niets sportscholen lol
  Maar t ziet er wel leuk uit ook al koop ik m niet.Klopt t dat de helft van de teksten in de store engele en nederlands is?Ik heb me al paar x opnieuw ingelogt maar krijg daar 2 talen te zien.

 4. Dat huis is inderdaad zelf te maken. De spullen zijn wel heel fraai. Wat ik nog even afwacht is of ze ook los in de store gaan komen, want daar zie ik ze tot nu toe nog niet staan 🙁

 5. okee, een GEBOUW in de store?? Zit ik op leuke spullen te wachten, komen ze híérmee aanzetten!
  Nou, ben benieuwd hoeveel mensen de set zullen kopen.. Ik denk dat er weinig mensen hierop zitten te wachten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *