Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires

De Sims 3 Buitenleven – Nederlandse trailer

We hebben zojuist een betere versie van de De Sims 3 Buitenleven trailer binnen gekregen.

Met dank aan Jordy van EA Nederland die vandaag zijn laatste stagedag op de kantoren van EA Nederland doorbracht en die we nog even willen bedanken voor alle emails en hulp de laatste maanden.

9 gedachtes over “De Sims 3 Buitenleven – Nederlandse trailer”

 1. hiki

  Gestoord
  Gestoorde Sims reageren onvoorspelbaar. Ze zeggen wat ze willen, ze doen wat ze willen, ze dragen wat ze willen en ze trekken zich niks aan van andere.

  Deze karaktereigenschap misschien?

  Deze kan ook:

  Onaangepast
  Onaangepaste Sims praten altijd over de verkeerde dingen op het verkeerde moment, hebben altijd de verkeerde kleren aan en verontschuldigen zich nooit als ze iets verkeerd hebben gedaan. Ze vinden het leuk om anderen te bespotten met hun beledigingen.

 2. Bakie

  Ohja. zou inderdaad de reden kunnne zijn. Zoals je weet speel i nooit het spel zelf ๐Ÿ˜› Voor mij is alles altijd nieuw ๐Ÿ˜› Ik zou nou trouwens het geweldig vinden het spel te spelen…dat DEED ie het tenminste ๐Ÿ˜› Ben bang dat ik nog lang zonder sims en gefixte computer zit ๐Ÿ™

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>