Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

Twee nieuwe sets in de Store van De Sims 3 voor Consoles

De Store van De Sims 3 voor Consoles wordt steeds voller en voller. En er zijn weer twee nieuwe sets toegevoegd aan de Store van De Sims 3 voor Xbox360. Waarschijnlijk zal snel de content ook voor De Sims 3 voor Playstation 3 volgen.

Ultra Lounge Tienerset

Te cool voor school? Dacht het wel. Te cool voor de rest van het huis? Absoluut! Dit tienerwalhalla heeft persoonlijkheid, lef en veel te veel stijl. Het beste van deze slaapkamerset is toch wel de tv waardoor de tiener zijn of haar favoriete tv-programma’s in stijl kan bekijken.

Prijs: 800 points

‘Ultralounge’-kinderslaapkamerpakket

Met deze hippe slaapkamersets laat je pas echt zien dat je stijl hebt. Van luxe stoffen en bloemenspiegels tot konijnenklokken en robots op de muur, in deze collectie vol modieuze meubels is voor iedere jongen en ieder meisje wel iets te vinden.

Prijs: 1200 points


Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>