Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

The Sims YouTube: Unexpectedly Medieval Giveaway

Het officiële The Sims YouTube kanaal heeft weer een giveaway georganiseerd en dit keer kun je De Sims 3 Supersnelle Accessoires winnen en een The Sims Medieval tshirt (L).

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen bij de laatste De Sims Middeleeuwen video. De prijzen worden weggegeven als de video 25.000 keer bekeken is en zo te zien staat de teller nu al op  meer dan 35.000.

Unexpectedly Medieval Giveaway

Watch and comment the Unexpectedly Medieval video for a chance to receive a copy of The Sims 3 Fast Lane and a The Sims Medieval T-shirt (L). Make sure you are subscribed to our channel as well! The giveaway ends when the video reaches 25,000 views. Feel free to come back daily and comment as much as you like to increase your chances of being randomly selected.

Watch and comment on the video here: Unexpectedly Medieval

We proberen er achter te komen of deze giveaway’s op het The Sims YouTube kanaal wel voor iedereen is. Dus niet alleen voor Amerikanen maar krijgen geen antwoord op die vraag via Twitter of een post op het Amerikaanse Sims 3 forum. En er zijn nergens wedstrijdregels te vinden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>