Nieuwe moderator AnsjJ2 en nieuwe functie binnen het team: Medewerkers

De laatste tijd merken we steeds vaker dat we te weinig moderators op het forum hebben. Daarom hebben we AnsjJ2 gevraagd moderator te worden en gelukkig wilde ze dat wel! Dus AnsjJ2, welkom in het team! Zoals ieder nieuw teamlid zal ook zij een proeftijd hebben, die ze hopelijk glansrijk doorkomt.

Zoals jullie misschien ook gemerkt hebben, zat Bakie al sinds oktober in zijn proeftijd. Vele vroegen zich af waarom we hem geen echt teamlid gemaakt hebben. Dit komt omdat Bakie eigenlijk te weinig tijd heeft om echt een teamlid te zijn. Hij wil slechts af en toe meehelpen aan de site, door bijvoorbeeld een huis te bouwen eens in de 2 maanden. Daarom hebben we een nieuwe functie in het leven geroepen, voor diegene met wat minder tijd en die toch wat willen helpen; Medewerkers. Bakie hebben wij deze nieuwe functie gegeven.

Medewerkers krijgen geen extra rechten, maar ze komen wel in een aparte groep die toegang heeft tot een klein gedeelte van het teamforum. In principe kan iedereen die af en toe iets wilt maken voor onze site, zoals een speciaal dagboek, een reeks van tutorials, een downloads, etc, lid worden van deze groep. Lid worden kan door een PM te sturen aan een teamlid en aan te geven wat je zou willen doen.

Nogmaals welkom en succes AnsjJ2, met het modereren. Je kan haar in dit topic feliciteren.

8 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *