Interview met Aaron Cohen over De Sims Middeleeuwen

Eurogamer heeft een nieuw interview met Aaron Cohen online gezet, en in dit interview komen veel leuke zaken aanbod. Zo verteld Aaron Cohen onder andere dat er nu al gewerkt wordt aan nieuwe content voor De Sims Middeleeuwen.

Eurogamer.nl: Over uitspelen gesproken, de vorige Sims-games waren erg open voor uitbreidingen met nieuwe content. Beperkt de Middeleeuwen jullie daar meer in, of zijn er genoeg opties om uit te breiden?

Aaron Cohen: Er zijn onwijs veel mogelijkheden voor nieuwe content, en zonder vandaag iets aan te kondigen komt er zeker nieuwe content voor De Sims Middeleeuwen. Wie zien het als een nieuwe franchise, een nieuwe basisgame, en dat betekent dat we er bovenop gaan bouwen. Dus ja, er wordt nu al gewerkt aan nieuwe content.

Er wordt nog op veel meer leuke punten ingegaan waaronder de verschillen met De Sims (2 en 3), het quest systeem en nog veel meer.

Eurogamer.nl: We hebben net een stukje gespeeld en vergeleken met de vorige Sims-games komt er vrij veel op je af. Je heb het doel van het koninkrijk, opdrachten, dagelijks twee verantwoordelijkheden, de eigenschappen van je Sims en natuurlijk de verzorging nog. Kan dat voor sommigen niet teveel zijn?

Aaron Cohen: Ja dat klopt, maar je hebt nu nog maar even gespeeld en de tutorial is er voor bedoeld om je aan deze systemen gewend te raken. Het is hetzelfde als dat De Sims 3 je introduceert in bijvoorbeeld het gaan naar de wc of dat je naar je werk moet. Zodra je Middeleeuwen verder speelt zul je er echter achter komen dat er genoeg vrije tijd is tussen de verantwoordelijkheden en queesten door. Je kunt elk moment stoppen met wat je doet en iets anders gaan doen, maar je moet je wel aan je verantwoordelijkheden houden. De opdrachten zullen je naar richtingen duwen waar je anders misschien niet zo snel mee experimenteert. Het is een balanstruc met open zandbakgameplay en geregisseerde gameplay.

Al met al is het een geslaagd interview en zeer de moeite waard om te lezen:

| Eurogamer: De Sims Middeleeuwen (interview) |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. Ik ben eigenlijk heel erg teleurgesteld. Ik dacht dat je met het spel als een boer zou beginnen en dat je op een gegeven moment een ‘baan’ kunt kiezen: ridder tovernaar spion enz. En dat als je je misdraagt, je door dat monster opgevreten word of een gevecht aan gaan. Maar dat is het niet. Ik twijfelde om het te kopen, nu heb ik ook gehoord dat je niet eens kunt bouwen (aan de buitenkant)! Terwijl ik dat 1 van de leukste dingen vind in Sims. Ik koop hem dus toch niet…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *