Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen Preview nummer 2

Middeleeuwen PreviewTwee weken geleden is Xelles naar Londen gegaan namens de Nederlandse De Sims 3 Netlog voor een exclusief De Sims Middeleeuwen evenement. Ook was hij in Amsterdam aanwezig om daar De Sims Middeleeuwen te spelen. In totaal heeft Xelles het spel nu al zo’n 7 uur mogen spelen. Daarvan heeft hij nu een kleine preview geschreven.

In de Preview kan je ook nog wat exclusieve screenshots zien die Xelles uit Londen meegenomen heeft.

| Klik hier om Xelles’ preview van De Sims Middeleeuwen te lezen |

3 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen Preview nummer 2”

 1. hiki

  Erg lekkere preview Xelles. Weet je of er ook koninkrijken zijn die al klaar zijn om gespeeld te worden. Vaak zitten er bij games van dit soort wel een paar premade landen. Wat makkelijke startpunten en wat moeilijke start punten.

  En kun je met verschillende koninkrijken spelen (saves dus)?

  Wat veel mensen volgens mij niet weten, is dat je een koninkrijk helemaal vanaf het begin af aan begint. Er staat dan behalve een kasteel nog niks in het landschap. Je zal zelf alle gebouwen moeten gaan plaatsen.

  Dus je kunt gebouwen echt willekeurig neerzetten? Of perse aan wegen? Of wat het handigste is vanwege gebouwen er om heen als in Settlers?

  1. Xelles

   De gebouwen staan op vaste plekken, dat is wel jammer. Je hoeft er dus enkel op te klikken en dan geef je aan dat je het gebouw wilt plaatsen en er een Held in wilt stoppen.

   En volgens mij is er maar 1 koninkrijk, weet niet of je met iedere ambitie overnieuw moet beginnen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>