Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen preview door Female Gamers

Het is geen stom spel begrijp me niet verkeerd, ik ga de game ook zeker kopen je zult je alleen open voor moeten stellen dat het iets nieuws is en geen vervolg. Ik vond de game erg leuk om te spelen ik hoop dat er genoeg nieuwe functies in zitten want deze komen natuurlijk pas boven water als je het een tijdje speelt. Ik kreeg wel een beetje het World of Warcraft gevoel door de quests en het vechten met een draak, maar natuurlijk ook door de middeleeuwse uitstraling.

| Female Gamers: EA Showcase, The Sims Medieval |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>