Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

EA doneert 1 miljoen dollar voor hulp aan Japan

Ik denk dat iedereen de laatste dagen al dat verschrikkelijke nieuws uit Japan wel gevolgd heeft en zich realiseert wat een enorme impact de aardbeving en de tsunami heeft.

Electronic Arts heeft daarom besloten om samen met wat hulporganisaties, als het Amerikaanse Rode Kruis, geld in te zamelen voor de slachtoffers. Zo zijn er mogelijkheden om ingame donaties te maken en EA Canada zal hun kantoor en personeel beschikbaar stellen om te helpen met het maken van voedsel pakketten voor Japan.

Verder zal EA elke dollar die binnenkomt verdubbelen en zo hopen ze meer dan 1 miljoen dollar aan hulp te kunnen geven.

All of our compassion goes out to the people of Japan during this incredibly challenging time, and EA is mobilizing to support people living through this incredibly devastating situation.

EA employees from around the world – including the teams on Battlefield Heroes, Playfish, Pogo, The Sims, Ultima Online and FIFA Ultimate Team – are developing thoughtful and creative fundraising solutions to help Japan. In some cases, we have modified in-game micro-transaction opportunities to allow players to bypass EA and send contributions directly to the Japan relief efforts. The organizations to which we are directing these contributions are the Red Cross, Mercy Corp and AmeriCares.

At EA Canada, they are using the facility to help pack meals for “Kids Against Hunger” – which will send food directly to Japan. And there are other projects underway as well, including a dollar for dollar match of any individual donations by EA employees to qualifying organizations dedicated to the Japan relief.

In addition, EA has promised to double the value of your gift and match all donations, up to $50,000, made to the American Red Cross. Make a donation and take advantage of this opportunity to double your dollars.

All together, we expect EA will donate more than one million dollars to organizations helping Japan.

Please join us in helping Japan’s earthquake and tsunami relief efforts by making a donation today.

| Join EA in Helping Survivors of Japan’s Earthquake |

6 gedachtes over “EA doneert 1 miljoen dollar voor hulp aan Japan”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>