Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen: door de ogen van de Smid en de Priester!

Afgelopen donderdag hebben Xelles, Hiki en Jimmy de mogelijkheid gehad De Sims Middeleeuwen op het kantoor van EA te spelen, en dat wel drie uur lang. Tijdens deze sessie hebben wij een Queeste kunnen spelen en afmaken, waar we zo’n 2 uur over gedaan hebben.

Omdat we al meerdere previews op de website hebben, leek het ons leuk om het dit keer anders te doen. En wel in de vorm van een verhaal rond 1 queeste die we helemaal gedaan hebben: De evolutie van de chinchilla’s.

Het verhaal bevat ook screenshots, meer screenshots van het spel komen spoedig online.

Smid:

Mij is opgedragen, om samen met de Priester de duivelse Chinchilla’s in het bos weer goed te maken. Maar hoe zou ik hier aan beginnen? Ik besluit, om net als de priester, te beginnen met een onderzoek. De priester duikt in de boeken, en ik ga kijken in het bos. Het bos ligt aan het einde van het dorp, en daarom is het een behoorlijk stuk lopen. Ik passeer de verschillende gebouwen, zoals de kerken en de markt. Als de bomen naderen begin ik aan mijn onderzoek.

Priester:

Terwijl ik door de dikke boeken over chinchilla’s blader hoor ik de geluiden van de mensen in de kerk. Ik woon in de kerk, hier is mijn thuis. Ik sla een nieuwe bladzeide om, en lees dat je met bitterkruid een gerecht kan maken om chinchilla’s aan te trekken. Daar moest ik anders maar eens mee beginnen. Bitterkruid is een kruid dat je kan vinden in het bos, daar moet ik naar toe.

| Lees het volledige verhaal/verslag op ons forum! |

9 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen: door de ogen van de Smid en de Priester!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>