Nieuwe levensduur mogelijkheden in De Sims 3 Levensweg

Jordy van SVT heeft in Londen tijdens de presentatie van De Sims 3 Levensweg deze screenshot gemaakt.

In De Sims 3 Levensweg wordt het dus mogelijk om van elke levensfase zelf te bepalen hoelang die duurt. Op deze manier kun je dus de levensfase van een baby of oudere erg kort maken, of de levensduur van een (jong) volwassene – een van de populairste levensfases volgens onze bezoekers – extra lang.

Waarschijnlijk gelden deze instellingen dan voor een hele buurt en zal dat niet per gezin zijn.

Ik heb zo een vermoeden dat deze mogelijkheid in een patch komt rond de release van De Sims 3 Levensweg. Het is een feature die iedere De Sims 3 speler wel zal willen hebben.

34 reacties

 1. Gaaf. Dat is nog eens handig. Ik denk dat ik baby dan instel op1 dag. daar kan je echt niks mee. peuter is nog wel aardig met dat leren lopen en leren praten.

 2. helemaal gelijk ik verheug me echt op de update (die trouwens bij bijna iedere uitbrijding is)ik denk dat er meer dingen in zitten dan alleen deze nieuwe optie hopelijk komt de update snel want kan niet meteen de uitbrijding kopen 😛

  1. yanyo111, het is “uitbreiding” met ei en niet met ij.
   sorrie maar ik zie die fout bij verschillende personen steeds maar weer opnieuw, en 2x dezelfde fout in 1 post is echt dom. :-S

   1. Tja ik moet zeggen dat ik me er soms ook aan erger, maar misschien heeft hij wel dyslexie en kan hij er dus niks aan doen. En iemand dom noemen als diegene een spelfout maakt hoeft natuurlijk ook weer niet 😉

    1. t is niet alleen naar hem gericht en het heeft ook waarschijnlijk weinig met dyslectie te maken, anders is de helft van de Nederlandse tiener tegenwoordig ineens dyslectisch. nee echt t valt me heel vaak op dat (alleen al op dit forum) mensen het verschil niet lijken te weten tussen die ei en ij, en dat vind ik echt heel erg. scholen moeten daar echt meer aandacht aan besteden, vind ik. (en dit is nog maar 1 v/d herhalende taalfouten die eigenlijk niet nodig zijn)

 3. 1: heb geen dyslectie het was gewoon een typ fout en het is dan wel raar dat ik hem 2 keer fout hebt maar meestal heb ik als ik een woord zie dat ik hem gewoon nog een keer typ en ja heb een beetje moeite met de ij en de ie (heeeeel klijn beetje maar) maar dan heb ik nog steeds niet meteen dyslectie 😛
  2: ja ik vind peuters en baby’s ook erg vervelend in het spel dus meestal als ik een baby krijg gebruik ik de cheat en zet hem/haar meteen naar kind. 😛

 4. oops heb hebt fout geschreven :O nee srry de opmerking moest ff nu ga ik weer gewoon onmessage want het is gen topic 😛 XD ik hou er nu maar mee op dat zeuren 😛

 5. Ik gebruik ook altijd cheats. ik heb verouderen uit gezet en als ik het zat ben dan shift en klik en volgende levensfasen. (testingCheatsEnabled true)

  1. Doe ik soms ook maar het is veel leuker om het te houden zoals het is. Offopic:(hoewel ik het nooit lang volhoud, langste was in de sims 2 zonder enige cheats van baby tot bijna oudere).

   Maar vind deze optie enorm handig! Hoop dat dit in de nieuwe update zit (zal vast wel). Die komt toch meestal een dag of 2 vóór de release?

 6. lol, in plaats van sluiten klikte ik telkens op het vinkje :p
  “He, waarom gaat-ie niet weg?” XD

  maarja, wel super handig (dat je per levensfase kunt veranderen :p)

 7. super handig!!!
  nu kan je die saaie baby fase op 1 dag zetten !!
  kunnen ze teminste niet zo lang meer jankenXD
  ojaa en krijg je wel openbare kavels bij levensweg??
  want er komt dus geen stad erbij toch?
  gr michelle

 8. Distel heeft wel gelijk, zo kan ik nu en dan me ook groen en geel ergeren aan zulke fouten. Geen enkele Nederlander schrijft nog foutloos Nederlans.

  Jammer Distel, maar je schrijft dysleXie niet goed.

  Trouwens! Ik wil deze uitbereiding echt graag! Kan ik ‘leuker’ bezig zijn met mijn legacy!

  Sorry voor dit off-topic!

 9. Sorry hoor, maar waarom zeurt iedereen zo over spelling?
  Het is geen Nederlandse les ofzo hoor… 😛

  Dit is een site over Sims, voor degenen die het nog niet weten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *