Nieuwe screens en gameplay video van De Sims 3 Levensweg

De Taiwanese fansite My Sims World heeft nieuwe screens online gezet van een presentatie van De Sims 3 Levensweg. Er zit ook een leuke gameplay video bij over het vertellen van spookverhalen.

Je kunt alles bekijken op deze linken:

| My Sims World: The Sims 3 Generations Taiwan Trial Party 3 |

| My Sims World: The Sims 3 Generations Taiwan Trial Party 4 |

11 reacties

 1. Gadverdamme dat huidshaar is echt niet mooi dat ga ik niet gebruiken waarom hebben ze het niet wat mooier gedaan of wat meer echter? 😛

  1. Gelukkig ben ik dan niet de enige die een beetje misselijk wordt van dat lichaamshaar ROFL Misschien ziet het er beter uit als het blond is op een lichte huiskleur?

 2. Ik vind die lichmaamsbeharing op deze screens ook niet mooi, maar op die screens van die ?Pollse? site, zien ze er wel gewoon realistisch uit. Dus ligt in dit geval denk ik aan de screens.

 3. Ps. Kijk op de 1ste lichaamshaar foto al hoe de foto gemaakts is haha!

  het is gewoon recht van het beeldscherm gemaakt
  en het lijkt alsof het er opgepaint is haha!

 4. Het lichaamshaar ziet er inderdaad uit alsof iemand het met paint heeft gemaakt. Eerlijk gezegd word ik er ook wel misselijk van, maar ik ga het toch gebruiken om zo mijn Sims toch wat meer indiviualiteit te geven.

 5. Laat dat lichaamshaar maar. :S Die sim doet mij denken aan een docent van toen ik in de eerste zat. Slechte herrinneringen.. ;o

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *