Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Factsheet: peuters en kinderen in De Sims 3 Levensweg

Deze factsheet over peuters en kinderen in De Sims 3 Levensweg was er al een poosje in het Engels maar EA Nederland heeft de factsheet nu ook in het Nederlands online gezet:

Peuters en kinderen in De Sims 3 Levensweg

Als je als peuter of kind speelt in De Sims 3 Levensweg draait het allemaal om verbeelding, net alsof doen en plezier maken! Hier volgt alvast een voorproefje van de gloednieuwe functies en voorwerpen waarmee er voor de jongste Sims een wereld vol mogelijkheden open gaat!!

Denkbeeldige vrienden

Denkbeeldige vrienden zijn de hoeksteen van de denkbeeldige wereld van een kind!

– Als je ‘Sim creëren’ gebruikt om een gezin met een peuter te creëren, heb je kans dat er een denkbeeldige poppenvriend in de inventaris van de peuter zit zodra de game van start gaat. Als er tijdens het spelen een kind wordt geboren, arriveert er kort na de geboorte een denkbeeldige poppenvriend per post.
– Om een denkbeeldige vriend tot leven te wekken, moet de peuter hem of haar een naam geven en er heel wat uurtjes mee spelen of liedjes voor zingen. – Als ze genoeg tijd met de pop hebben doorgebracht, komt het kort nadat de peuter een kind is geworden op magische wijze tot leven.
– Eenmaal tot leven gewekt kan een kind er dezelfde sociale activiteiten mee uitvoeren als met een echte Sim. Van het spelen op het nieuwe hinkelveld tot een ouderwets kussengevecht, je Sim kan op dezelfde manier als met echte Sims een relatie met zijn of haar denkbeeldige vriend opbouwen.

– Er zijn tevens een handjevol nieuwe interacties beschikbaar zoals ‘Voor mij opruimen’ of ‘Mij een snack geven’ die kinderen hun denkbeeldige vrienden kunnen opdragen. Maar vergeet niet dat je kind de enige Sim is die je denkbeeldige vriend kan zien dus andere Sims kunnen misschien denken dat hij of zij een beetje gek is!
– Sims die uitblinken in het maken van drankjes met de gloednieuwe scheikundeset kunnen op een dag een krachtig drankje brouwen waarmee ze hun denkbeeldige vriend in een echte bestuurbare Sim kunnen veranderen die onderdeel is van je huishouden!

Boomhutten

Kinderen hebben spiksplinternieuwe boomhutten om in te spelen!

– Het Kinderclubhuis
Hoewel het bij elkaar wordt gehouden door bijeengeraapte schroot en een emmer spijkers is deze klassieke boomhut de perfecte locatie voor een logeerpartijtje en de gloednieuwe interactie ‘Met vijandelijke piraten vechten’!
– De Sci-Fi Schuilplaats
Deze hightech boomhut lijkt regelrecht uit de toekomst te komen! Dit is de perfecte boomhut voor kinderen om hun astronautenpak aan te trekken met behulp van de kostuumkist en gebruik te maken van de gloednieuwe interactie ‘Nieuwe werelden ontdekken’!
– Het Prinses en de Stumper Kasteel
Deze boomhut (of liever boomkasteel) lijkt regelrecht uit een sprookjesboek te zijn weggewandeld inclusief torentjes en valdeuren. Sims kunnen een koninkrijk stichten en een ‘Groot feest organiseren’ ter ere van zijn of hare majesteit.
– Kinderen kunnen alle nieuwe boomhutten een hippe nieuwe naam geven, de toegang tot leden van het andere geslacht beperken en zelfs water over nietsvermoedende Sims gooien!

Kostuumkist

Met de kostuumkist kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten met tal van grappige nieuwe kostuums!

– Als je op de kist klikt kunnen kinderen uit de kostuums van de tiranosaurus, astronaut, prins en prinses kiezen.
– Eenmaal aangekleed kun je de nieuwe interacties ‘Hier naartoe gaan als…’ of ‘Net doen alsof spelen’ kiezen.
– Als Sims het astronautenpak aan hebben springen ze erin rond alsof ze op de maan zijn. Sims die als prins of prinses zijn verkleed zullen over hun koninkrijken regeren alsof ze een koninklijke rechtbank voorzitten. Sims die verkleed zijn als dinosaurussen zullen zich als koning der dinosaurussen brullend en klauwend door de buurt bewegen!
– Sims die het kostuum van de tiranosaurus aan hebben kunnen zelfs de interactie Dinoknal uitvoeren bij nietsvermoedende poppenhuizen.

Wandelaars

Volwassenen hebben nu de mogelijkheid om hun peuters en baby’s in wandelaars rond te rijden!

– In de Koopmodus kun je uit twee verschillende wandelaars kiezen: De Twinbrook Wandelaar en de Luchttippel LX
– Je kunt ook op wandelaars klikken wanneer ze op een kavel staan en spelers kunnen de interacties ‘Een wandeling maken met…’ of ‘Naar openbare kavel gaan met…’ kiezen. Eenmaal geselecteerd kunnen spelers de beschikbare peuters of baby’s kiezen om een wandelingetje mee te maken!
– Volwassenen kun wandelaars in hun inventaris opslaan, en de wandelaar kiest automatisch om peuters of baby’s te duwen in situaties waarin ze die normaal gesproken zouden dragen.

Nieuw speelgoed en speelgoedmateriaal

De Sims 3 Levensweg wordt inclusief geleverd met tal van nieuw speelgoed en speelgoedmateriaal!

– Zandbakken
Kinderen kunnen zandkastelen bouwen, speelgoed verstoppen en zelfs lang vergeten schatten ontdekken in de twee gloednieuwe zandbakken in de Koopmodus.
– Hinkelvelden
Oefen in je eentje of daag een vriend of vriendin uit voor een spelletje hinkelen op de twee spiksplinternieuwe hinkelvelden.
– Speelgoedmateriaal
Maak het ultieme speelterrein met nieuwe schommels, glijbanen, klimtoestellen, wip-wappen en zelfs een paar coole nieuwe Stuiter Ruiters!

Herinneringen

Sims kunnen belangrijke momenten en herinneringen uit hun leven vastleggen in hun plakboek!

– Als er iets speciaals of belangrijks gebeurt in het leven van een Sim, wordt er een foto en beschrijving opgeslagen in het gloednieuwe plakboek.
– Je kunt ook het nieuwe hulpmiddel ‘Dit moment vastleggen’ gebruiken om je eigen persoonlijke herinnering vast te leggen. Wanneer deze optie geselecteerd is, krijg je de opdracht om een foto van het moment te maken en een beschrijving in te voeren.
– Je kunt nu voor de allereerste keer in De Sims de herinneringen van je Sims delen met behulp van het plakboek door ze direct naar www.desims3.nl en .be en naar je Facebook-account te uploaden!

12 gedachtes over “Factsheet: peuters en kinderen in De Sims 3 Levensweg”

  1. Bakie

    Ik denk dat zo gauw degene dood gaat waarvan het denkbeeldige vriendje van is, de denkbeeldige vriend zelf dan ook weg gaat. En als je ‘m niet goed verzorgd, misschien dat ‘ie dan ook eerder weg gaat.

    1. Simsbear

      Ps hiki ff een vraagje, ik wil graag een icoontje toepassen op mijn account niet zoon saai poppetje in het midden en met een grijze achtergrond, ik ben al ingelogd maar wat nu :$?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>