Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

4Gamers: De Sims 3 Levensweg hands-on

De Sims 3: Levensweg zal enkele leuke toevoegingen brengen met de uitgebreidere feestjes. Ook de kindertijd krijgt enkele broodnodige extra’s want deze periode in het leven was veruit de saaiste uit De Sims 3. Qua gameplay of spelbeleving zal er amper iets veranderen. Ook de graphics en het geluid lijken krek hetzelfde gebleven. Als deze reeks je koud laat, zal deze uitbreiding je zeker niet overtuigen. De echte fans van de reeks zullen deze uitbreiding dan weer erg kunnen smaken.

| 4Gamers: Hands-on: De Sims 3: Levensweg |

Een gedachte over “4Gamers: De Sims 3 Levensweg hands-on”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>