Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

De Sims Nieuws chat was een succes

Gisteravond hebben we van 20.00 uur tot 22.00 uur weer een Sims Nieuws chat gehouden en het was een erg gezellig gebeuren.

Soms was het wel een beetje een kippenhok en lastig te volgen maar dat is nu eenmaal zo als er gemiddeld zo een 25 tot 30 mensen chatten. Er zijn nog veel meer mensen langsgewipt en al met al dus een een enorm succes. Ik geloof dat rond 00.00 de laatste chatters (het SN Team lag toen al te slapen enzo) uit de chat zijn weggegaan.

Wanneer de volgende SN chat zal zijn weten we nog niet, waarschijnlijk aan het eind van de zomervakantie. Of we dan gaan chatten over een thema of, zoals gisteren, zonder een onderwerp zien we in augustus of september wel weer.

Iedereen nog bedankt voor een leuk chat avondje!

4 gedachtes over “De Sims Nieuws chat was een succes”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>