Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

In-Game bevestiging: The Sims 3 Town Life Stuff

Een bezoeker van SimPrograms heeft gemeld dat in een folder ontdekt genaamd ‘TS3SP04’ (The Sims 3 Stuff Pack 04), en in deze folder bevind zich een bestandje genaamd ‘GL’. Boombox, de bron van dit bericht, heeft het bestand geopend met ‘kladblok’ en hier ontdekte hij op de 9de lijn van de tekst het zinnetje: DRMPRODUCT=The Sims 3 Town Life Stuff.

We kunnen er nu dus wel gaan uitgaan dat het volgende accessoirespakket The Sims 3 Town Life Stuff zal gaan worden. In het bestand bevond zich geen informatie rondom het spel maar het zal niet lang meer duren totdat we een aankondiging gaan krijgen. Bekijk de printscreen hierboven om het zelf te zien en houd het nieuws in de gaten!

8 gedachtes over “In-Game bevestiging: The Sims 3 Town Life Stuff”

  1. Simsbear

   Dat was een april grap van een duitse fansite xd
   Jij bedoelde : “The Sims 3 In the country”

   Maar toch vraag ik me af waarom mensen voor zoon files gaan zoeken etc,

   En Mathieu t enige wat ik dan kan bedenken is wat bij een uitbreiding hoort :$ wat in de buurt komt van Na Middernacht :$?

 1. Hikari-desu

  Ik kom toevallig regelmatig in de map waar deze file in staat. Als je filmpjes maakt moet je zo nu en dan met een bepaald bestand prutsen die erin staat. 😉 En ikzelf zou wel nieuwsgierig worden als ik daar ineens het bestand “packs” aan zou treffen. Jij niet dan?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>