Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

6 nieuwe renders van De Sims 3 Beestenbende

Deze nieuwe renders zaten ook bij de aankondiging. De renders laten zowel beelden van PC/Mac als Consoles/3DS zien. De paarden zijn alleen voor PC/Mac, zoals jullie al konden lezen in de aankondiging of de spelkenmerken.

8 gedachtes over “6 nieuwe renders van De Sims 3 Beestenbende”

  1. Bakie

    5de doet het niet bij mij, bij jullie wel?
    Zijn trouwens al vrij veel rassen honden en katten te zien. 🙂 En ik mis trouwens de reeen en wasberen uit de uitgelekte trailer. Staat ook niks over vermeld bij de specificaties trouwens. Of is dat omdat het geen huisdieren zijn maar loslopende dieren?

  2. Trudy

    Ik wil jullie eigenlijk een groot compliment geven aangezien ik laatst heb gelezen dat jullie je niet meer speciaal vinden omdat er al zoveel Sims nieuws sites zijn. Maar jullie zijn echt de beste simsnieuwssite die er is! Jullie zijn zo up to date met nieuws enzovoort. Echt ga zo door want jullie zijn een van de enige die zo goed zijn!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>