Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

De Koninklijke Keukenset nu 24 uur lang gratis te downloaden

Als dank aan de fans van The Sims 3 Facebook voor het geven van 6 miljoen ‘Likes’ is de ‘Koninklijke Keukenset’ nu 24 uur lang gratis te downloaden op De Sims 3 Store.

Thank you Simmers, for helping this page reach 6 Million Page Likes! We couldn’t have done it without you. Now for the cool surprise – For the next 24 hours, we’re offering the Regal Living Kitchen Set FREE from The Sims 3 Store, hurry and download your free set today!

| Store: de Koninklijke Keukenset |

10 gedachtes over “De Koninklijke Keukenset nu 24 uur lang gratis te downloaden”

  1. Bhakti

    @ Hiki: Dat is vreemd. Van alle downloads zou je verwachten dat die van de Sims stores de enige zijn die geen problemen moeten opleveren in het spel. Bij mij is het wel zo dat sommige downloads wellicht in conflict komen met een andere gelijksoortige download waardoor ze in het spel niet tevoorschijn komen. Het enige wat ik verder kan bedenken is dat ze na het “downloaden” uit de store soms alleen worden opgeslagen in je account, daarna moet je ze nogmaals in je Sims3 account aanklikken en echt in het spel brengen.

    1. hiki

      Ik weet zeker dat ze er ooit in hebben gestaan want bv die lamp heb ik altijd veel gebruikt in het spel. Dus ze waren wel geïnstalleerd en erna verdwenen zeg maar. Alles nakijken (en ik heb veel Store spullen) is een flink werkje altijd en voor wat je betaald moet EA maar met een goede oplossing komen dat spullen niet verdwijnen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>