De Koninklijke Keukenset nu 24 uur lang gratis te downloaden

Als dank aan de fans van The Sims 3 Facebook voor het geven van 6 miljoen ‘Likes’ is de ‘Koninklijke Keukenset’ nu 24 uur lang gratis te downloaden op De Sims 3 Store.

Thank you Simmers, for helping this page reach 6 Million Page Likes! We couldn’t have done it without you. Now for the cool surprise – For the next 24 hours, we’re offering the Regal Living Kitchen Set FREE from The Sims 3 Store, hurry and download your free set today!

| Store: de Koninklijke Keukenset |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

  1. Bedankt voor de tip. Zo op het eerste gezicht niet de spullen die ik echt mooi vind, maar wel gedownloaded, je weet het nooit voor later een keer.

  2. Ik had ze allang moeten hebben: toch gedownload en ze zaten helemaal niet in mijn spel. Sowieso heb ik het gevoel dat er Sims 3 Store spullen uit mijn spel verdwijnen…. 😕

  3. @ Hiki: Dat is vreemd. Van alle downloads zou je verwachten dat die van de Sims stores de enige zijn die geen problemen moeten opleveren in het spel. Bij mij is het wel zo dat sommige downloads wellicht in conflict komen met een andere gelijksoortige download waardoor ze in het spel niet tevoorschijn komen. Het enige wat ik verder kan bedenken is dat ze na het “downloaden” uit de store soms alleen worden opgeslagen in je account, daarna moet je ze nogmaals in je Sims3 account aanklikken en echt in het spel brengen.

    1. Ik weet zeker dat ze er ooit in hebben gestaan want bv die lamp heb ik altijd veel gebruikt in het spel. Dus ze waren wel geïnstalleerd en erna verdwenen zeg maar. Alles nakijken (en ik heb veel Store spullen) is een flink werkje altijd en voor wat je betaald moet EA maar met een goede oplossing komen dat spullen niet verdwijnen.

  4. O ja en een Simguru zei net op Twitter dat de aanbieding nog 10 uur online staat, dat is voor ons dus tot ongeveer 19.00 uur.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *