Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires en Site Columns

SN Column: AnSjJ2 over ‘De Sims 3 Buurtleven Live Chat’ van EA

Zoals gewoonlijk, na elke livestream van EA over De Sims, schrijft AnSjJ2 een verslag online voor degene die het niet hebben kunnen of willen volgen. Net als in de voorgaande verteld ze over alles wat er in voor kwam. Veel leesplezier!

Vandaag was er, na de Summer Show case, nog een broadcast op het EA kantoor in Redwood, California. Daar werd het aankomende accessoirespakket getoond. Als eerst legde Jennifer Lane het een het ander uit over het feit dat sommige mensen denken dat een accessoirespakket niet veel meer moet bevatten dan spullen, en daar vergissen mensen zich dus in. Voor meer interacties, spullen etc. zijn uitbreidingen voor en kleine spulletjes komen alleen voor in accessoirespakketten. Hierna werd ook gezegd dat dit pakket voor ieder wat wils heeft, nieuwe huizen, nieuwe rabbitholes en een paar nieuwe openbare gelegenheden!

Jennifer Lane had Sunset Valley zo aangepast dat alle nieuwe objecten, openbare gelegenheden, rabbitholes en huizen goed zichtbaar waren. Het eerste wat mij op viel aan de sportschool dat er een soort van stikkers op de ramen zaten, en dat was dus ook zo. Ze begonnen meteen met uitleg over deze nieuwe mogelijkheid genaamd stencils. Stencils kan je niet alleen op ramen zien, maar ook op bijvoorbeeld lampen! Er zijn verschillende stencils, voor de bibliotheek, de sportschool en de wasserette.

De sport school had natuurlijk wel wat meer nieuwe objecten dan alleen een stencil voor op het raam of voor op een lamp! En dat zijn namelijk: de loopband, nieuwe televisies, sport assen, (decoratie), handdoeken (decoratie).. Echt alles wat je in een moderne sportschool kunt vinden, zit hier ook bij.

Tijdens de rondleiding in de nieuwe sportschool, werd er gevraagd naar de nieuwe rabbitholes, en die zijn er dus wel! De bistro is aardig ‘gepimpt’ voor zijn doen, nu kan je eindelijk in je dagboek (bijvoorbeeld een ‘10 generaties’) er voor kiezen om bij een andere bistro te eten dan waar je over over-over-over-over-grootmoeder had gegeten, en haar man ontmoeten. Om het uiterlijk goed te beschrijven; de bistro is in moderne stijl gebouwd en deze is te vergelijken met de Luxe accessoires stijl.

Naast de Bistro stond de supermarkt,die ook aardig opgeknapt was! Op het dak van de groente boer was zelfs een soort van boom op een stuk gras, zodat het zou lijken dat alles daar zou worden gekweekt en het er een stuk eco-vriendelijker uit zou zien! Er werd volgens mij gezegd dat je ook op dat dakterras kunt lopen, maar dat weet ik niet helemaal zeker!

Van de Bistro op naar het park! Ja-ja een nieuw park, naast dat we al een nieuw park hebben gekregen bij Levensweg, is er in Buurtleven nu weer een nieuw park, ook aangepast om de kinderen in te laten spelen. Voor de kinderen zijn er dus enkele nieuwe dingen: een nieuwe boomhut, nieuwe wip, glijbaan en schommel.

Naast dat er iets nieuws was voor hen, was er ook iets nieuws voor de volwassenen: een nieuwe schaak tafel! Ook was er een nieuwe fontein in het park te vinden, waar je dit keer ook op kan gaan zitten! (De fontein is tevens ook te koop in je normale koop modus).

Al met al, dit accessoirespakket is er eentje die echt uniek is, er zijn heel veel nieuwe spullen die variëren van objecten tot ramen, en van rabbitholes tot echte kavels. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten!

8 gedachtes over “SN Column: AnSjJ2 over ‘De Sims 3 Buurtleven Live Chat’ van EA”

  1. Bakie

    mooi verslagje, maar ik houd het toch maar gewoon bij de uitbreidingen. Die wasserette vind ik er trouwens maar belabberd uitzien. Daar hadden ze wel wat meer hun best kunnen doen. Dat gebouw met het schuine dak en de rondingen is wel mooi. 🙂

  2. terence

    srry maar ik vind het stom dater geen boekejs meer zijn kreeg bij buitenleven geen boekje dat vond ik niet zo erg maar bij levensweg ooknet toen werd ik egt boos ik vind het altijd leuke om in de boekejs te kijken en kijken wat ik nog niet ontdekt ben egt teleurgesteld

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>