Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Columns

SN Column: ik ben niet Sims Nieuws!

Als webmaster hoor ik vaak: o wat heb je een leuke site en dat is natuurlijk altijd goed om te horen. Maar er is 1 ding dat ik dan meteen antwoord: Sims Nieuws is een team, ik ben alleen maar de webmaster.

Soms merk ik bij de Sims Nieuws Teamleden een onzekerheid die eigenlijk helemaal nergens voor nodig is. Ik kan dan wel 100 keer zeggen dat de teamleden niet zo onzeker moeten zijn over alles wat ze voor Sims Nieuws doen, maar toch komt dat gevoel regelmatig bij ze terug.

Sims Nieuws is een speciale fansite omdat we naast het nieuws ook allerlei specials, gidsen, vertalingen, finds, wedstrijden, (p)reviews, een leuk forum, downloads, etc etc etc hebben.

En dat wordt allemaal geregeld en gemaakt door het Sims Nieuws team, ik ben slechts de webmaster!

Daarom wil ik het Sims Nieuws team vandaag even een dikke vette pluim geven.

Ik denk dat jullie het wel met me eens zijn dat AnSjJ2, Bakie, Fransor, I_mJimmy, Kyta, Nina, Snateraar, Xelles en Zemm die pluim wel verdienen. En dat die onzekerheid over alles wat ze doen niet echt nodig is, toch?

Hiki – webmaster Sims Nieuws

13 gedachtes over “SN Column: ik ben niet Sims Nieuws!”

 1. Martine

  Helemaal mee eens Hiki.

  Ik kom elke dag wel even bij deze site langs en vaak meerdere keren. Even snel iets opzoeken, kijken of er nog nieuwtjes zijn enzo.

  Samen hebben jullie echt een geweldige site!

 2. Snooki

  Zekers dikke pluim! Ik heb ook grote respect voor hun dat ze alles hier zo op touw weten te houden. Dat zou mij echt niet lukken en ze werken ook heel goed samen als team. Respect! 😀

 3. arnoud

  als je je onzeker voelt kan je dingen na gaan op fouten bugs of dingen die je bent vergeten 1ste verbeterings punt bij de review van levensweg staat er leterlijk ik heb niet zo erg naar bruilofte gekeken en ik ben een beetje lang aan het typen

 4. Twinkelstar

  idd Hiki een dikke duim voor de teamleden!
  maar ook een voor jou.
  Deze site is gewoon super, actueel, orgineel, onderhoudend, uitnodigend, hulpvaardig, maar vooral gezellig.
  Hoop dat jullie nog hééééél lang een team blijven.
  En teamleden onzeker zijn is echt niet nodig hoor we zijn allemaal mensen en fouten maken mag, tenslotte leren we daar ook weer van.
  dikke kus voor jullie allemaal

 5. Monstermummie

  Dit is echt de beste website ooit! Hiki, ik vind het echt geweldig dat je simsnieuws bent begonnen! En de teamleden zijn echt super! Het is hier net mega streng en de regels worden goed nageleefd! Ook is elk teamlid betrokken en niet van: ‘DAT MAG NIET.’ En dan verder niks. Echt een super website dit! 😀

  1. Giovanni sims

   Mee eens dit is beste sims website van nederland.
   en van de wereld.

   en trouwens simsnieuws zonder team is net
   een tosti zonder kaas of een sims 3 beestenbende zonder dieren 😀

   dus team sims nieuws ga zo door! 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>