Geen Nederlandstalige versie van De Sims Social en producers video

Speel met vrienden zoals nooit tevoren in The Sims Social op Facebook!

De Sims Social kondigt met trots de eerste producervideo aan voor de game die binnenkort live gaat. In deze video ontdek je de belangrijkste spelelementen, de basisgame en het plezier en de chaos die je kunt creëren in De Sims Social. Een van de meest innovatieve nieuwe functies van de game is de replay-optie. De Sims Social geeft je niet alleen de kans om interactie te hebben met je vrienden, en je vrienden met jou, maar dankzij de replay-optie kun je ook zien wat je vrienden met jou en je huis uit hebben gespookt toen je er niet was. Andere games geven je alleen een melding, maar in De Sims Social kun je nog wel eens verrast worden door wat zich voor je ogen ontvouwt. Neem een kijkje en ontdek nog veel meer features in deze producervideo die je gelijk op je prikbord kunt plaatsen.

Over The Sims Social

De Sims Social nodigt mensen uit om op een compleet nieuwe manier met het leven te spelen met behulp van de unieke en creatieve elementen van De Sims. Het biedt daarmee een intuïtieve gamebeleving voor de meer dan 500 miljoen mensen op Facebook. De Sims Social wordt deze zomer wereldwijd in vijf talen op Facebook gelanceerd en geeft spelers de kans om hun eigen Sim te creëren, een vrijgezellenwoning of droomhuis te bouwen, vriendschappen op te bouwen, verliefd te worden, en spannende avonturen te beleven. In The Sims Social krijgen spelers te maken met elk aspect van het sociale leven van hun Sim. Van de intense emoties van een eerste zoen tot de vlekkeloze uitvoering van een hilarische apenstreek. Spelers die van het goede des levens willen genieten in De Sims Social helpen hun buren, bouwen vriendschappen op, worden verliefd, zoenen en wagen misschien zelfs wel een O jaa! Diegenen die de boel een beetje op willen schudden kunnen geintjes uithalen of vrienden saboteren, op het grasveld van een buur plassen, harten breken of zelfs een rokkenjager worden. Het gedrag van de Sims is net zo onvoorspelbaar als de persoonlijkheden van de spelers zelf, waardoor De Sims Social op weergaloze wijze tot leven komt.

Er is van de producers video geen Nederlandse versie beschikbaar omdat De Sims Social zelf ook in het Engels is.

Anita – community manager EA Benelux

7 reacties

  1. Echt een geweldig spel, Ik zou het nog leuk vinden voor PC en met andere te spele ik vind dit spel heel mooi dat het gratis is en voor internet!

  2. Haha dat ik dat nu pas hoor! heb ik net mijn facebook verwijderd omdat ik het niet begrijp lees ik dit 😛

    en ik heb een vraag; iemand heeft verteld dat je in de sims3 ook het weer kunt veranderen maar ik kan het nergens vinden.

  3. ik ben kameel en ik ben een meisje…ik hou heel erg van de sims en heb erdaarom ook heel erg veel. ik heb heel erg leuke vrienden op de sims en hoop dat er ook veel vrienden er bij zullen komen. …….Congratulations!You have successfully registered your The Sims 3 game…………………You can now claim your to spend at the Sims 3 Online Store……Dont forget to download your FREE new town!……….

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *