Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Goodies bags voor de Sims Nieuws Teamleden

Zoals ik onlangs in mijn Ik ben niet Sims Nieuws! column heb geschreven kan ik alle teamleden die aan Sims Nieuws werken maar niet vaak genoeg bedanken. Daarom ben ik deze goodie bags voor ze aan het maken als dank voor al hun harde werk.

Wat er is zit .. tja dat horen jullie nog wel eens. Het moet wel een verrassing blijven natuurlijk!

8 gedachtes over “Goodies bags voor de Sims Nieuws Teamleden”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>