15 reacties

  1. Ja, daarom is de Gamescom ook zo vermoeiend: alle hallen zijn zo lawaaiig dat je elkaar soms nauwelijks kunt verstaan.

   Maar dat weegt niet op tegen hoe leuk het is hoor daar! 🙂

  1. Nee, maar een stal (box) is denk ik wel noodzakelijk, aangezien ze daar eten en rusten. De stal (box) kan je vinden in de koopmodus. Ze hebben natuurlijk ook veel beweging nodig, maar je kan ook gewoon door de buurt met ze rijden zodat je geen grote kavel nodig hebt. Echter is het wel praktisch als je een ruimte bij het huis hebt waar je kan rijden en eventueel kan oefenen met sprongen.

    1. dankje nefje dat is een heel nuttig antwoord.
     en bas dat lijkt me geen slecht idee (haha lol).

    2. hmmmmmm….. hoe wil je die paarden daar krijgen??
     paarden kunnen geen traplopen….

    3. Matt kerridge28/10/2012So a week on nontihg has changed. I managed a massive 7kbps today!! Come on three! This is becoming a bit of a joke now. I will be looking for some form of compensation for paying for service that is unusable. Once again the postcode is [Removed by mod]

 1. Graag gedaan. 🙂 Er zijn overigens genoeg kavels in de nieuwe wereld met genoeg ruimte voor de paarden. Sommige hebben al een ‘bak’ (afgesloten ruimte waar ze kunnen lopen) of stal voor de paarden. Als je Sims in de nieuwe wereld gaan wonen zal het dus qua ruimte over het algemeen geen probleem worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *