Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

EA Benelux over problemen De Sims 3 Creëer een huisdier demo (PC)

De vorige week uitgebrachte De Sims 3 Creëer een Huisdier demo heeft bij een aantal spelers voor nogal wat problemen gezorgd. De studio heeft hier direct op gereageerd met een officiele mededeling die ik hierbij ook in het Nederlands beschikbaar heb voor jullie:

Beste Sims fans,

We willen je bedanken voor je enthousiasme over de geplande lancering van De Sims 3 Beestenbende en de Sims 3 Creëer een Huisdier Demo, die afgelopen donderdag is uitgekomen! We hopen dat je al veel plezier hebt gehad met het creëren en bewerken van je eigen huisdier voor de game die op 20 oktober uitkomt.

We zijn erop attent gemaakt dat een aantal spelers problemen hebben ondervonden met sommige spullen uit de Store; er was in sommige gevallen sprake van ontbrekend materiaal na het installeren van de demo. Sinds deze problemen aangekaart zijn, doen we er alles aan om ze op te lossen. Tot die tijd heb je nog steeds toegang tot je materiaal en kun je de demo gewoon blijven spelen. Met de volgende stappen kun je problemen voorkomen of materiaal dat verloren is gegaan weer herstellen (vergeet niet dat dit alleen van toepassing is voor enkele spelers op PC, niet op de Mac).

Om je materiaal uit de Store te beschermen en te voorkomen dat het verwijderd wordt, raden we je aan om iedere keer dat je de demo opstart de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar Documenten\Electronic Arts\De Sims 3\

2. Verander de naam van de map “DCCache” in “DCCache.bak”

Nu kun je de demo spelen, zonder dat het materiaal dat je in de Store hebt gekocht beschadigd raakt.

Als je de volledige game wilt draaien, inclusief het materiaal uit de Store, raden we je aan om iedere keer dat je de demo opstart onderstaande stappen te doorlopen:

1. Ga naar Documenten\Electronic Arts\De Sims 3\

2. Verwijder de map “DCCache” en verander de naam van de map “DCCache.bak” in “DCCache”

Mocht je de demo al gedownload hebben en daardoor je materiaal uit de Store kwijt zijn geraakt, dan raden we je aan om onderstaande stappen te doorlopen:

Als je de demo al eens hebt opgestart zonder het materiaal dat je gedownload hebt te verwijderen, hoef je alleen maar op het tabblad “Downloads” in het Startprogramma te klikken, daar alles te selecteren en op “Installeren” te drukken. Op deze manier zal al het materiaal uit de Store weer hersteld worden.

Indien je jouw downloads al hebt gewist, mag je het materiaal gratis nogmaals downloaden via de Store.

Ga naar: https://store.thesims3.com/myAccount.html

Klik op Aankoopgeschiedenis. Als het goed is kun je daarna al het materiaal zien dat je hebt gekocht of verzilverd.

We verontschuldigen ons voor het ongemak. Zoals altijd stellen we je feedback erg op prijs, dus blijf ons vooral op de hoogte houden!

Anita – Senior Community Manager EA Benelux

22 gedachtes over “EA Benelux over problemen De Sims 3 Creëer een huisdier demo (PC)”

 1. DENNUSZ

  leuk en aardig allemaal die demo, maar ik wacht inderdaad op het hele spel.. ik heb de Demo op mn vader zn laptop die overigens geen Sims 3 heeft, maar gewoon Sims Middeleeuwen (dielaptop is goed, omg. O__O) maar ik ga hem zowiezo niet op mn mac zetten.

 2. Cindy

  ja dat zal wat zijn als je alles uit de store ff opnieuw erop gezet hebt via de site
  belachelijk gewoon
  dan ben je weer wel uren mee bezig hoor
  alles 1 voor 1 in het spel terug tezetten via hun site
  daar komen ze weer lekker makkelijk van af
  hoeven ze de rotzooi en de problemen die ze maken niet zelf op telossen

 3. Bloos6

  Een tip : kopieer al je downloads ( dus het hele mapje ) op een andere plek en noem die map dan b.v downlood . Elke keer als je er een nieuwe download hebt kopieer je die ook naar dat mapje.
  Mocht er ooit nog eens zoiets gebeuren hoef je het maar de kopieeren /te plakken en te instaleren.
  Dat kost ook wel tijd maar niet zoveel om alles van de site te halen.
  En sommige hebben ook van andere sites downloads dus dat is nog moeilijker zoeken van welke site ze komen en waar ze ook alweer staan 😀

 4. MelissaRoos

  Over die downloads, je kan bij het startprogramma » downloads gewoon alles aanvinken en dan op installeren drukken. Zo heb ik het gedaan en nu heb ik alles weer terug en mijn spel doet het prima en ik heb de demo. 🙂

 5. Angelsbaby

  Ja, dat heb ik nu ook dus. Wilde daarnet even lekkr de sims 3 spelen. (Gisteren de demo gedownload) Zeg hij dat er een fout is opgetreden.. Net de demo dus verwijderd, maar hij doet het dus nog steeds niet…

 6. Lisa

  Ik kan ook mijn sims 3 niet meer spelen! Er komt bij de sims3launcher : opstarten niet mogelijk, kijk in het logboek blablablablaba. Ik word gek! Ook heb ik net een nieuw accesoirespakket gedownload. Deze wil niet installeren. Heeft iemand hier een oplossing voor?

 7. x_beestenbendee

  bij mij zegt ie ook er is een fout opgetreden ! 🙁 als het zo doorgaat kan ik de sims 3 beestenbende niet eens kopen want dan doet mn basispakket het niet ik heb ook al een keer alles eraf gegooid en de demo eraf gegooid en toen heb ik mn sims weer geïnstalleerd en nu doet ie het nogsteeds niet 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>