Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Reviews

Gamersnet review van De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3: Beestenbende is net zoals zijn voorgangers weer een lekker complete uitbreiding geworden. De huisdieren en de manier waarop je met ze kunt spelen zijn heel leuk en goed uitgevoerd, waardoor je weer uren zoet kunt zijn met De Sims 3. Ook de kleine wijzigingen, zoals het kunnen sorteren van voorwerpen per uitbreiding of accesoire pack, zorgen ervoor dat De Sims 3 nog leuker wordt. En zoals bij elke uitbreiding is er weer heel veel content toegevoegd in de vorm van eigenschappen, levenswensen, nieuwe voorwerpen, nieuwe kleren, nieuwe banen, eenhoorns, wilde dieren en ga zo maar door. Het enige echte minpunt is voor mij dat tien Sims per huishouden aan de lage kant is. In vergelijking met andere uitbreidingen vind ik Beestenbende na Wereldavonturen de beste uitbreiding tot nu toe. Op naar uitbreiding nummer zes dus!

Wat is HOT:
Huisdieren zijn net zo uitgebreid als menselijke Sims
Huisdieren gedragen zich ook echt als huisdieren
Veel aanpassingsmogelijkheden voor huisdieren
Niet alleen huisdieren, maar ook wilde dieren

Wat is NOT:
Er zijn maar tien plekken in je huishouden
Geen vleermuizen als huisdier voor vampieren
Huisdieren kunnen niet mee op vakantie

| Gamersnet: De Sims 3: Beestenbende review |

11 gedachtes over “Gamersnet review van De Sims 3 Beestenbende”

  1. Michelle

   Dat dacht ik inderdaad ook ik krijg het spel morgen of overmorgen (vertraging…) en dan check ik het ff (heb wereldavonturen al geïnstalleerd staan)maar ik d8 idd ook dat dat niet kon 😛

 1. Renzo

  Jaa indd ben nu aan het spelen , tis wel moeilijk om een eenhoorn te vinden . En heb in 4 uurtjes ofzo amper een wild paard gezien en geen andere wilde dieren.Maar indd , is het goed en zekers de huishoudens en kavel maar er moet een link zijn tussen de magere hein en de dieren , ben het nu aan het onderzoeken.

 2. Simmertje92

  Ik weet niet hoe je je huisdier moet meenemen op vakantie maar ik denk dat het vel mogelijk zou moeten zijn omdat ik bijvoorbeeld in china al heel veel van die opgraaf plekken voor honden heb gezien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>