Verandering in de samenstelling van het Sims Nieuws team

Onze trouwe forumleden zullen weten dat we de laatste tijd op zoek zijn geweest naar nieuwe teamleden en vandaag hebben we wat aankondigingen wat betreft de samenstelling van ons team.

2011 is voor Sims Nieuws, vooral achter de schermen, een erg onrustig jaar geweest. Maar nu we als team weer goed draaien en de vooruitzichten voor 2012 er erg goed uitzien is het tijd om wat nieuwe mensen aan te nemen die ons gaan helpen met het runnen van een van de grootste (internationale) De Sims fansites.

Maar allereerst moeten we meedelen dat Zemm oms team heeft verlaten, de combinatie van een privéleven, een examenjaar en Sims Nieuws teamlid zijn was niet meer te combineren. We hebben veel aan Zemm te danken en we zullen hem missen.

Hey, misschien zagen sommigen van jullie het al aankomen, maar zoals je kunt lezen, is het vandaag mijn laatste dag als teamlid bij Sims Nieuws. Na goed overlegd te hebben met de anderen, zijn we tot conclusie gekomen dat het zo beter is. Ik krijg meer ruimte om me te focussen op mijn examenjaar en daarvoor in de plaats komt er weer plaats voor nieuwe teamleden.

Vergeet trouwens vooral niet deze twee nieuwe kanjers in het SN-team te feliciteren! Heel erg bedankt allemaal voor jullie gezelligheid op het forum, want zonder was ik allang gillend weggerend.

Zemm

Verder zijn Hikari-desu en Simmielove vanaf dit moment Proeftijd Teamlid, de komende 2 maanden gaan we kijken of het een beetje klikt, of zij het als mod wel leuk vinden en welke talenten zij voor Sims Nieuws kunnen inzetten.

Hikari-desu en Simmielove lopen al jaren mee op het forum en iedereen kent ze natuurlijk wel. En vanaf nu zijn ze dus moderators op ons forum.

We hopen dat we in deze nieuwe samenstelling Sims Nieuws nog informatiever, leuker en gezelliger kunnen maken.

Hikari-desu en Simmielove: welkom bij het Sims Nieuws team: we zijn ontzettend blij dat jullie mee willen gaan werken!

Hiki – Webmaster Sims Nieuws

24 reacties

 1. Maar hoe kiezen jullie die mensen dan? Gaan jullie alleen maar kijken naar hoelang ze er al op zitten en hoeveel berichten ze hebben? Dat zou wel erg oneerlijk zijn..

  1. We letten voornamelijk op hoe leden mensen helpen, hoe actief ze zijn, hoe hun gedrag en taal zijn en of ze talenten hebben die goed kunnen zijn voor Sims Nieuws.

   Uiteraard vallen leden die langer lid zijn meer op maar dat is geen voorwaarde.

   🙂

 2. Gefeliciteerd Hikari en Sanne 🙂
  Maar ik vind het wel jammer dat je weggaat Zemm, maar ik snap het wel, als je onder andere in het examenjaar zit ;p

 3. hai had een vraagje het schijnt dat je met sims kind en peuter kiekeboe kan laten spelen maar hoe lukt dat want bij mij staat geen interacties mogelijk

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *