Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires

Nieuwe screenshot van De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

Tijdens de Live Chat over De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires hebben de producers een nieuwe screenshot vrijgegeven. Op de screenshot zien we de kleding en meubels uit Slaap- en Badkamer Accessoires, met een toevoeging van Na Middernacht.

2 gedachtes over “Nieuwe screenshot van De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>