Lunar Lakes voor De Sims 3: nieuwe screens

Screen 1: Another look at the amazing modern houses you’ll see in the world. This has already been passed about (sorry again!) but it really shows the futuristic look and feel of the world.

Screen 2: Inside one of the domed parks! On a foreign planet you’ll have to be careful! So when playing your guitar for tips in the park..it’s probably best to do it in the safety of a dome!

Er zijn 2 nieuwe screens online gekomen van de nieuwe buurt voor De Sims 3: Lunar Lakes. Wanneer Lunar Lakes op De Sims 3 Store te koop zal zijn is niet bekend.

Bron: Simprograms

| Sims Nieuws forum: Alles over Lunar Lakes: nieuwe officiële buurt |

20 reacties

   1. In ’t nederlands heet dat Vreemdvoort. En ik vind het aandacht aan die slechte betaalbuurten maar niks vinden. Dan blijft ea maar denken dat hun spellenn goed zijn. Gaan jullie op 18 februari nog aandacht besteden aan die boycot?

 1. Moet zeggen dat het er wel erg leuk uitziet ;-), maar kopen ….. dat hangt van de prijs af en dat zal wel weer erg veel zijn ben ik bang.

 2. ik denk dat als je deze wereld download, je ook commeeten hebt. want ik heb de 2 stukjes vertaalt en bij de 2e staat dat je voorzichtig moet zijn en ook met het spelen van een gitaar kan je het beste doen in een koepel voor de veiligheid. dus waarschijnlijk vallen er regelmatig comeeten

    1. mijn sims hebben het ook maar 1 of 2 keer meegemaakt: het gebeurt heel zelden volgens mij.

 3. Ik mis het zelf landen kiezen en inrichten naar eigensmaak van sims 2 best wel. Als we dat konden doen hoefden we nie die dure werelden te kopen(ik koop ze niet, geen geld voor, kp showtime is al duur genoeg)
  Maar ik moet zeggen ik vind dit wel een aparte wereld.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *