Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Reminder: vanavond is de video chat over Lunar Lakes voor De Sims 3

Vanavond om 19.00 uur is er een video chat met Assistant Producer Sarah Holding over Lunar Lakes; de nieuwe buurt voor De Sims 3 die binnenkort op De Sims 3 Store te koop zal zijn. Sarah Holding zal de nieuwe buurt laten zien en zal ook vragen beantwoorden.

| The Sims 3 Lunar Lakes Live Chat |

AnsjJ2 is er ook bij en zal een verslag van de video chat maken. Dus als je er niet bij kunt zijn hoef je niks te missen.

| Sims Nieuws forum: Alles over Lunar Lakes: nieuwe officiële buurt |

10 gedachtes over “Reminder: vanavond is de video chat over Lunar Lakes voor De Sims 3”

  1. Vlindertjegeel

    Dat was eigenlijk best leuk om te zien , ben nu een beetje meer enthousiast over lunar Lakes.Er zitten leuke plaatsen in , super leuke huizen .Maar of ik het koop ? ligt ook een beetje aan de prijs.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>