Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: hoe kom ik aan mijn extra bonus spullen?

We hebben vragen binnen gekregen hoe je aan de extra spullen komt bij al die verschillende versie van De Sims 3 Showtime.

Hier een overzicht van de links die je kunt gebruiken, lees even goed op de gelinkte pagina’s wat je moet doen om je extra’s op te halen!

| De Sims 3 Showtime Origin versie |

| De Sims 3 Showtime Limited edition |

| De Sims 3 Showtime Katy Perry edition |

| De Sims 3 Store: Freestyle Draaitafel (registratie bonus)

Mocht ik iets niet goed hebben of nog een link missen of iets is onduidelijk: reageer dan even dan update we deze post.

43 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: hoe kom ik aan mijn extra bonus spullen?”

 1. Redhead0966

  Voor de vergeet achtige onder ons(zoals ik) vergeet niet bij registratie beloningen ook nog de Freestyle Draaitafel te downloaden.
  (homepage-sets-vakantie&cadeaus-registratiebeloningen-
  Freestyle Draaitafel.

  1. Martine

   Bedankt!

   Ik kreeg wel de mededeling dat ik de Freestyle Draaitafel kon downloaden, maar de link ernaartoe bracht me naar 404, de baby in de vaatwasser. Nu heb ik draaitafel wel gevonden.

 2. mascha47

  ik heb een vraagje… ik heb die met katy perry gekocht net.. dus ik vroeg of ook de spullen die in de limiten edidtie even goed de zelfde spullen in zit behalve dan met katy perry dingen er in maar ik heb nog geen vraag op me antwoord gekregen

 3. cassoy

  ik heb de sims3 katy perry edition gekocht.
  ik heb op de sims3 store de code gebruikt voor de katy perry spullen
  maar er is in het startprogramma nooit een venstertje gekomen waar instaat dat ik de spullen moet instaleren.
  ddus het probleem is , ik heb de code gebruikt en ik heb geen katy perry spullen en ik kan de code maar een keer gebruiken.

 4. cassoy

  mijn excuzes voor de powerpost.
  maar voor de “dommerikken” onder ons (zoals ik XD)
  als je de code heb gebruikt dan moet je naar je aankoopgeschiedenis gaan kijken want daar staan de spullen in.

 5. spetter

  help,ik heb dus op de link van de sims 3 showtime origin versie geklik. ik heb nu wel de spullen maar ik kan mijn game niet meer registreren want dan zegt ie sorry, deze code is al gebruikt en kan dus ook niet die draaitafel downloaden van de sims 3 site. want dan zegt die van je moet eerst de sims 3 showtime registreren. maar dat kan dus niet.

 6. kjas22

  Ik heb de sims showtime(katy perry editie) besteld via origin, op 28-01-12 en ik heb nog steeds niks binnen. alles klopt qua adres factuur klopt helemaal. zelfs bericht gehad van origin dat me bestelling klaar ligt. het is nu bijna 16-03-12… en ik kan nergens een nr vinden om ze te bellen!
  help??????????????

  1. ansjj2

   Je moet via Origin downloaden πŸ™‚ Hij ligt niet klaar met hoes of iets in de winkel. Wat je moet doen: Naar de site van origin, inloggen met je account, en dan staat hij daar in πŸ™‚

 7. kjas22

  @ ansjj2 .
  Hoe komt het dan dat ik 44,99eu heb betaald voor iets dat ik NIET wil downloaden???
  Ik snap er echt niks van, en als ik iets wil downloaden hoef ik ook geen gegevens in te vullen lijkt mij?
  als ik me inlog staat bij (betaalgegevens) dat me bestelling klaar ligt. Ik heb er ook mail over gekregen, ik heb via ideal betaald, dus er klopt iets niet denk ik.

  1. ChanCake

   Origin levert alleen DOWNLOADBARE spellen. Oftewel, je hebt een digitale versie van Showtime gekocht. Als het goed is kan je hem via de Origin site installeren. Je krijgt geen disc of doosje. Niks. Alleen de download. x:

 8. kjas22

  ok bizar? dat heb ik nog nooit mee gemaakt :S
  Ik download nooit namelijk. vandaar dat ik een mail kreeg met een code πŸ˜‰ klinkt allemaal heel logies nu.. Maar ik vind dat de site origin het heeeeeeeeeeeel slecht aangeeft dat het alleen maar een download versie is, want een vriend van mij z’n vriendin heeft hem besteld via bol.com en kreeg hem dinsdag binnen…Vreemd maar THANKS ik ga ff kijken of het lukt nou πŸ˜‰ πŸ˜€

 9. Michiel

  Ik heb de katy perry versie geregistreerd op de website maar heb perongeluk de code die je moet ingeven weggeklikt. waar kan ik deze terugvinden? want het is niet de code waarmee je je spel registreerd… kan iemand me helpen? πŸ˜€

  1. Michiel

   Ik zal beter uitleggen! Het is om die limited edition spulletjes te krijgen, waardoor je op die link vanboven moet klikken om die unieke code in te vullen, maar die heb ik niet… dat is toch niet de registratiecode… of wel? kan je dan desnoods een registratie annuleren? πŸ™‚

 10. x_beestenbende

  ik weet niet of andere mensen dit probleem mischien ook hebben maar ik heb de katy perry versie en ik heb de code voor de katy perry spullen ook ingevuld maar toen kreeg ik in mn downloadgeschiedenis alleen het le podium maar niet de katy perry spullenn ):

 11. ikk

  ik heb code ingevoerd en toen weer weg gedaan perongeluk
  maar nu als ik de code alweer invoer dan staat er al gebruikt
  en ik kan niet meer de site vinden van aankoopgeschiedenis πŸ™

 12. mams1958

  ook ik heb de nieuwe kate perry gekocht code,s in gevuld krijg ik een pagina oeps foutje en weg spulletjes die gratis is bij alle code,s die ik gedaan had kan inderdaad niets meer invullen omdat het al gedaan was nu geen spulletjes waar je recht op heb hoe kan ik ze als nog krijgen alvast bedankt

 13. joke

  Hey,
  ik heb de sims3 katy perry edition gekocht.
  ik heb op de sims3 store de code gebruikt voor de katy perry spullen en dat is gelukt maar ik heb niet zo vel spulletjes bij. Ik heb bv maar 2 kledingstukken in de stijl van Katy perry. Ik heb niks anders van katy perry spulletje. Hoe kan ik meer Katy perry spulletjes in mijn game krijgen?

 14. MARLEEN

  heey

  ik heb een probleem
  ik heb een poosje geleden sims 3 showtime katy perry gekocht en ik heb ook de spullen van katy perry maar laats heb ik al mijn sims 3 op nieuw op mij pc gezet maar ik kan mijn spullen van katy perry niet vinden weet iemand hoe ik de spullen weer krijg
  pleas help me

  gr

 15. ei123

  hallo

  zijn deze 3 uitbreidings pakketten van showtime hetzelfde? (wat ik niet hoop)
  want ik heb de showtime al maar nu een showtime katy perry gekocht maar het wil niet installeren en dat lukte met de andere uitbreidings pakketten wel.
  kan iemand helpen??

  1. Rudy

   Ze bevatten alledrie hetzelfde spel Showtime. Het verschil is dat de Limited Edition en de Katy Perry versie allebei een paar exclusieve extra items hebben. (Die je geloof ik in de store kunt verkrijgen.) Ik durf je niet precies te zeggen wat er in welke versie zit, maar de Katy Perry versie heeft zo bijvoorbeeld een speciale gitaar en een eigen decor.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>