Gemiste kansen tijdens de ontwikkeling van SimCity?

Hoewel het spel nog niet eens afgerond is wat ontwikkeling betreft, en ze er op dit moment eigenlijk midden in zitten, heeft Kotaku een wat bekritiserend artikel online gezet over SimCity.

Volgens hun mist het spel de problemen waar we in deze wereld erg mee te maken hebben, denk aan de opwarming van de aarde of een economische crisis. Lees de volledige mening van Kotaku in hun preview.

But it does not appear to take much of a stand on current issues like global warming, economic crisis, homelessness, joblessness, or the threat of natural disaster, even though it features all of those things as gameplay elements. For all their shared subject matter, SimCity doesn’t feel much like An Inconvenient Truth.

| Kotaku: SimCity’s Muddled Environmental Activism |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. opzich ben ik het wel met hem eens.
    Ik weet natuurlijk ook nog niet hoe het spel is enzo maar het zou wel heel jammer zijn als dat met opwarming van de aarde enzo er niet in zo zitten want zo wordt het spel wel heel echt en dat lijkt mij wel de bedoeling van dit spel 😉

    maar lijkt mij wel leuk spel 🙂

  2. jammer dat er nog niks duidelijk is wat de échte in-game graphics van het spel gaan worden, aangezien ze ons nu al lekker maken met de gameplay informatie 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *