Sim Ocean .. een nieuwe De Sims game?

Dit berichtje kwam ik net tegen op Tweakers … klinkt wel interessant Sim Ocean!

EA hernieuwt aanvraag merknaam SimOcean

Electronic Arts wil de merknaam SimOcean vastleggen voor gebruik in Europa. Daarmee hernieuwt de uitgever een aanvraag uit 2003. Of Electronic Arts ook echt van plan is een Sim-game met die titel te maken, is onbekend.

Website Siliconere ontdekte dat Electronic Arts op 25 april een aanvraag heeft gedaan bij het IMHO, het Office for Harmonization in the Internal Market, het bureau dat handelsmerken beheert voor de Europese Unie. De uitgever wil de naam SimOcean gebruiken als merknaam. Het is niet de eerste keer dat EA een verzoek indient om de merknaam te beschermen. Een aanvraag uit 2003 werd in 2005 gehonoreerd. De uitgever heeft de naam toen echter niet gebruikt. Het is niet zeker of EA de naam nu wel wil gaan gebruiken, het concern heeft nog geen game onder de naam SimOcean aangekondigd.

De uitgever kondigde eerder dit jaar wel een nieuwe versie van SimCity aan. Maxis, de studio die de nieuwe versie maakt, heeft voor SimCity de nieuwe GlassBox Engine ontwikkeld. Voordat het concern The Sims, en de vele uitbreidingen en opvolgers daarvan op de markt bracht, kwam de uitgever met diverse varianten op SimCity, zoals SimAnt, SimEarth and SimCopter. Een SimOcean zou in dat rijtje passen. Uitgever Ubisoft kondigde eerder deze week de Deep Ocean-uitbreiding aan voor Anno 2070, een game die enigszins vergelijkbaar is met SimCity.

Bron: Tweakers Net

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

13 reacties

  1. Klinkt erg leuk: hopelijk een combinatie van De Sims 3 en SimCity maar dan voor onderwater.

    En liefst ook nog een online game, want dat zou ik wel weer eens willen?

  2. Ik denk dat het in de reeks komt van vroegah. Zoals Simeart enzo : [img]http://everygame.files.wordpress.com/2010/12/sim-earth1.jpg[/img]

  3. het kan denk ik 3 dingen worden: iets met handel over de oceaan, iets met onder waterwereld zoals zeemeerminnen of een duikboot of iets met een gestrand vliegtuig of schip ofzo op een verlaten eiland zoiets als lost in blue 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *