Simcity heeft een release datum: februari 2013

Gamespy, en een aantal andere betrouwbare gamessites, melden dat er nu een officiële release datum voor Simcity is: februari 2013.  De laatste mededeling over een release datum is al wat ouder en dat was: voorjaar 2013.

Verder blijkt dat EA / Maxis ook een persbericht hebben laten uitgaan met deze release datum van februari 2013. Wij ontvangen veel persberichten, o.a. van EA Benelux, maar dit persbericht hebben we niet binnen gekregen.

SimCity was one of the key games of my childhood. There was just something joyous about connecting underground piping, sculpting crappy apartment blocks into mansions, and then burning everything down as my single-digit-aged self cackled maniacally. Over two decades later, we’ll be able to do all of that again with the newest SimCity game, which now has a confirmed release date of February 2013. To celebrate, EA has revealed three new screens.

| Gamespy: SimCity Release Date Announced: February 2013 |

Komende week zullen we wel nog meer details horen over deze nieuwe game: de gamesbeurs E3 begint in Los Angeles en er is aanstaande dinsdag een videochat met de Simcity producers.

Wil je meer weten over Simcity ga dan naar onze informatie pagina.

| Simcity informatie |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity Getagged

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *