Je kunt gewoon niet zonder!

SN Review: De Sims 3 Diesel

Afgelopen zaterdag hebben we onze review van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit online gezet.

Vandaag hebben we een nieuwe review voor jullie en die is van het 7e accessoires pakket voor De Sims 3: Diesel.

Ben jij het eens met de conclusie van AnsjJ2 of heb je een andere mening? Laat het ons weten.

Conclusie

Ondanks dat er geen nieuwe klerenkast en maar 14 objecten in het spel zitten, maar wel bakken met kleding kan ik zeggen dat De Sims 3 Diesel Accessoires een goede toevoeging aan je spel is. De kleren zijn hip en zowel voor man en vrouw ziet het er goed uit.

Dit is voor het eerst in tijden dat ik enthousiast ben geweest over een accessoires pakket: al met al is het pakket gewoon super geslaagd en geef ik het een 8,5.

AnsjJ2

| SN Review: De Sims 3 Diesel |

For our visitors from other countries: we always publish an English translation of our (p)reviews at the same time as the Dutch version. Our translators (Fransor and Nina) are on holiday so a translation will not be available until the first week of August.

3 gedachtes over “SN Review: De Sims 3 Diesel”

  1. Rudy

    Ik ben ook gek op de kleren voor de mannen. Ik ben helemaal verliefd op al die leuke hoodies en spijkerbroeken! Ze zien er eindelijk eens een keer mooi realistisch uit! Heel goed afgewerkt ook. Dit is zeker 1 van de beste Accessoires pakketten tot nu toe. De meubels vind ik daarentegen echt niets.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>