Gamescom 2012: de EA stand en meer

Komende week begint in Keulen – Duitsland de grootste Europese gamesbeurs: Gamescom. Uiteraard is EA er ook en aan de EA booth wordt op dit moment druk gewerkt.

Op deze pagina van EA’s Gamescom site kun je een (interactieve) bouwtekening bekijken van de EA stand. Ligt het aan mij of is er (nog) geen Sims 3 deel? En dat terwijl Sims 3 toch echt in de line up van EA staat.

Op de EA Gamescom site kun je meer informatie vinden over wat EA allemaal gaat presenteren en je vind er ook een live cam zodat je de opbouw van de EA stand kunt volgen.

| EA Gamescom 2012 |

Fransor gaat op vrijdag 17 augustus naar de Gamescom voor wat behind closed doors presentaties. Als je nog vragen hebt over De Sims 3 Bovennatuurlijk, De Sims 3 Jaargetijden of Simcity dan kun je die in dit topic op ons forum stellen.

De komende week wordt in ieder geval een drukke week met op dinsdag de 14e om 16.00 uur een persconferentie van EA, woensdag de 15e om 14.00 uur een live chat over Simcity en, ook op woensdag de 15e  maar dan om 17.00 uur, een live chat over De Sims 3 Bovennatuurlijk en De Sims 3 Jaargetijden.

Tijdens de live chat over De Sims 3 Bovennatuurlijk en De Sims 3 Jaargetijden krijgen we ook nog ‘iets speciaals’ te zien. Hou onze site dus goed in de gaten de komende week.

4 reacties

    1. Het kan ook betekenen dat De Sims 3 op de beursvloer helemaal niet te spelen zal zijn? En misschien komt EA Benelux nog met een Gamescom site online? Ik weet niet precies of ze die vorig jaar ook hadden??

      1. Nee klopt the sims 3 staat gelist onder “EA Business Lounge”. Dat is het gedeelte wat alleen voor de journalisten is. Komt er op neer dus dat hoogst waarschijnlijk Supernatural als Seasons achter gesloten deuren worden getoond.

  1. Ik had willen gaan kijken maar als sims3 niet te zien is voor publiek haak ik af. Die andere spellen hebben niet echt mijn interesse. Simcity lijkt me wel aardig maar die andere schiet/moord spellen kunnen ze van mij houden.
    Kan ik mooi verder sparen voor sims 3 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *