Nieuw Sunset Valley

Normaal gesproken lichten we niet heel veel projecten uit die op het forum gehouden worden, maar deze ene keer maken wij toch een uitzondering. Een van onze teamleden, Dave, heeft na veel inspanningen en hulp van onze forum leden zijn project: Sunset Valley The Rebuild afgerond en heeft Sunset Valley helemaal opnieuw ingericht met bewoners, huizen en openbare kavels die onze forum leden gemaakt hebben. Nieuw Sunset Valley is zeker de moeite waard om eens te bekijken, te downloaden en om in te spelen!

Nieuw Sunset Valley is het oude Sunset Valley, maar dan nieuw. Bolle Sunset heeft de stad opnieuw opgebouwd met hulp van architecten over de hele wereld. De stad straalt nu roem en rijkdom uit. Het leven in Nieuw Sunset Valley is in één woord perfect. Je woont dicht bij het strand, je woont waarschijnlijk in een mooi huis (aangezien er alleen maar mooie huizen in de stad staan!) en je kan ook nog eens elk beroep uitoefenen dat je maar wilt! Ben jij binnenkort in deze stad te vinden?

| Nieuw Sunset Valley |

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic

6 reacties

  1. WAUW! echt WAUW!wat is dat mooi gemaakt! ik heb wel een vraagje: ik zag een bovennatuurlijke sim(elfje) tussen de familie’s staan. ik heb geen bovennaturrlijk. kan ik die famile dan wel downloaden? en het zangstation (ofzo..) hoort die bij showtime? en die heb ik ook niet. alvast hartelijk bedankt. 🙂

    1. Het idee achter SVTR was om Sunset Valley zo te bouwen, dat je er met alle uitbreidingen wat aan hebt. In de stad zitten dus alle uitbreidingen en accessoires pakketten, het is dus wel het leukste als je alle spellen gewoon hebt, maar als je dit niet hebt is het geen groot probleem. De meeste spullen worden meestal vervangen. 🙂

  2. Mooi gemaakt, ik ben er zelf ook mee bezig! Zag veel wat ik kon gebruiken als inspiratie, jammer dat de wereld niet wil laden in het spel.. 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *