De Sims 3 Store Set: Rustieke Plattelandset nu te koop

 photo country_living_3_zpsbf06cdfc.jpg

Rustieke Plattelandset
Geniet van de kleine dingen des levens met de Rustieke Plattelandset! Laat je provinciale normen en waarden en doe-het-zelf mentaliteit zien met de verzameling meubel- en kledingstukken! Aanschouw het wonderlijke boerderijleven met de verse eieren en plukgrage kippen uit het Vogels en Veren Kippenhok! Perfect voor Sims die er altijd al van hebben gedroomd om een nieuw leven op het platteland te beginnen. Deze set verandert elk huis in een plattelandswoning.

 photo country_living_1_zpsd7fb9ebd.jpg

Inclusief Premium materiaal: Vogels en Veren Kippenhok
Geef je vrolijke gevederde vrienden hun eigen huis met het Vogels en Veren Kippenhok! Zij krijgen een stijlvolle inrichting, uitstekend te eten en stimulerende gesprekken en jij de kakelverse eieren! Verzorg je kippen goed en je kunt ze de veren van het lijf vragen over de meer raadselachtige dingen des levens, de kwaadaardige kip pesten en zelfs met kuikentjes knuffelen. Vraag alleen niet naar de nuggets, dat getuigt van slechte smaak!

De Rustieke Plattelandset is verkrijgbaar voor 1,250 Simpoints, deze actie geld tot 19 April 2013. Daarna kost de set 1,500 Simpoints. Voor deze prijs krijg je 25 items en natuurlijk het premium materiaal wat op het moment nog niet los te koop is. Ook zijn er spullen apart verkrijgbaar: De Tuin van Moes Shirt voor 75  Simpoints en de Stuivend door de Velden broek voor 50 Simpoints.

9 reacties

  1. Wel heel leuk!
    Jammer dat ik niet zoveel heb om het te kopen.
    En ik mag het van me vader ook niet betalen zodat ik het kan kopen 🙁

  2. Zo jammer dat ze de optie om de deuren open te zetten, zoals op het plaatje, niet in de Sims zetten. Dat zou ik nou zo graag willen kunnen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *