Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Store Uitverkoop 13 t/m 19 april 2013

Een nieuwe week en een nieuwe ronde met spullen in de uitverkoop, niet alleen in winkels gebeurd dat maar ook in de De Sims 3 Store. Deze week zijn er totaal 22 voorwerpen in de uitverkoop waaronder vijf complete sets. Bespaar nu je kan, want de kortingen kunnen hoog oplopen! Daarnaast zijn er nog losse voorwerpen te koop en nog meer Sets! Pak je kans en grijp de aanbiedingen! De aanbiedingen gelden tot en met 19 april 2013.

| De Sims 3 Store Uitverkoop |

Een gedachte over “De Sims 3 Store Uitverkoop 13 t/m 19 april 2013”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>