De Sims 3 Store Traktatie dozen zijn tijdelijk terug!

 photo HomepageSplash_GoodieBox_NL_zpsab7ce096.png

Verassing! De Sims 3 Store Traktatie dozen zijn tijdelijk terug in De Sims 3 Store, jammer genoeg is het echt heel tijdelijk want op 1 mei kun je ze al niet meer kopen. Wanneer je een traktatie doos koopt is het natuurlijk nog een verassing wat je kunt krijgen, dit kan verschillen tussen een wereld tot misschien wel bonus materiaal uit de store. Je ontvangt geen gratis voorwerpen die eerder al gratis in de store stonden. Ook zijn er twee verschillende versies van de traktatie dozen: een groene en een blauwe versie. De blauwe is met huisdecoratie en de groene met CAS spullen.

Verras je Sims – en jezelf – met een traktatiedoos! Je kunt nu tijdelijk een traktatiedoos* kopen met voorwerpen uit de Store die je nog niet hebt. Bovendien kun je ook nog eens bonusmateriaal krijgen dat kan bestaan uit een voorwerp, een set of zelfs een hele wereld! Het aantal voorwerpen dat je krijgt, verschilt per doos, maar ze zijn altijd meer waard dan het aankoopbedrag. Kortom, deze aanbieding mag je niet laten liggen!

| De Sims 3 Store: Traktatiedozen |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *