Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nog meer De Sims 4 geruchten.

 photo banner_zpse9b2d485.jpg

Sinds dat De Sims 3 is gereleased hebben mensen het al over De Sims 4, telkens weer kwamen er geruchten om hoog en het begint er steeds meer op te lijken dat deze geruchten waar kunnen gaan worden. Weer is er een nieuw gerucht opgedoken over De Sims 4. SimsVIP heeft een hele pagina aangemaakt met geruchten/informatie over De Sims 4. Maar of het nu waar zal zijn dat het spel komt, daar moeten we toch echt nog even wachten tot we een groen licht krijgen van EA. Tot die tijd kunnen we alleen nog maar speculeren over De Sims 4 en hoe het er uit zal zien. Wat verwachten jullie van het spel ALS die komt?

| SimsVIP: De Sims 4 Geruchten Pagina |

31 gedachtes over “Nog meer De Sims 4 geruchten.”

 1. tom

  online dan word ramp net zo ramp als simscity 4 wat ergenis en als sims 4 op gamescom word geprezenteerd dan zullen we tot augustus moeten wachten maar verloopig eerst sims 3 exotisch eiland dan zien wel weer verder voor loopig blijft voor mij een groot gerucht ea heeft in 2010 sims 4 alls naam vast gezet zo dat niemand met die naam er vandoor kon gaan

 2. Sabrina

  Zeker als hij online komt, zal ik hem zeer zeker niet kopen. Zonde van m’n geld, het moet wel een beetje origineel blijven en betaalbaar .. En zoiezo komt hij pas na 2014 uit aangezien er nog wat pakketten komen dit jaar. Zou willen dat ze die bugs is fixen!

 3. Mikerd

  Van mij mogen ze het nu wel zo’n beetje aankondigen. Toen de Sims 3 werd aangekondigd in 2006 duurde het nog zo’n 3 jaar voordat het ook daadwerkelijk in de winkels lag. Dus verwacht niet een release voor 2015/16.

 4. Rudy

  Ik ben niet onder de indruk. Die hele interface opzet alleen al. En het is een feit dat Sims spelers over het algemeen helemaal niet van die Online troep houden. Hier was ik dus al bang voor. Van wat ik uit de screenshots op kan maken is het een ‘Always Online’ game zoals Simcity, en werkt het weer via je Origin account…

  De graphics zijn ook niet optimaal, maar dat komt omdat dit early development screenshots zijn. Maar zoals het er nu naar uitziet zal Sims 3 mijn laatste reeks zijn die ik koop. Tenzij ze in Juni (als ze het op de E3 aankondigen) een erg verbeterde versie laten zien. Maar dat is tot die tijd nog gissen.

 5. tom

  warscheinlijk zal de sims 4 geen goede verkoop cijfers hallen als sims 4 online niemand zal spel dan kopen kijk is naar de sims 1 sims 2 dat waaren echt knalers daar verdiende ze goed aan maar toen sims 3 kwam schooten de verkoopschijfers om hoog ze haden met sims 3 weereld game in handen nu sims 4 word aan gekondigt en niet op cd doen verkoopt niet meer mensen willen op cd en niet online kijk naar sims 3 exotisch eiland het gerucht ging dat alleen als dowload zou komen maar wel de gewoone sims 3 exotisch eiland als de le alleen als dowload zouden doen kwam er waare run op gewoone sims 3 exotisch eiland en bleven hun met dowload zitten niemand zou dan le kopen en verdiende ze heel weinig nu bijde sims 3 exotisch eilanden op cd komen wil iedereen ze heben

  1. maxxie03

   Er is nog niets bekend over niet op een cd of over online. Mij lijkt een online functie soms leuk, lijkt me wel grappig simsen met vrienden maar ik wil ook gewoon prive zou het komen.

 6. SimsDreams

  Ik hoop dat hij toch offline blijft. Dat je zou kunnen kiezen om online te spelen zou wel leuk zijn. Alleen hoop ik dat dat niet noodzakelijk is. De foto’s die ik zag vond ik op niks trekken. Gelukkig is dit maar in de vroege versies, en misschien zelfs een gerucht. De interface vind ik ook niet zo leuk. Ik ga de sims 4 waarschijnlijk niet meteen kopen. Dan kan ik bij andere mensen kijken hoe het er uit ziet, zonder dat ik geld moet uitgeven als het toch misschien maar brol is.
  Ik hoop ook dat de sims 4 niet boven de 40 euro gaat kosten. Want dat vind ik dan toch wat duur.
  Ik vind de sims 3 al mooi van graphics, nu hopen dat sims 4(als die komt) even leuk en mooi(er) word als de sims 3. Zo niet, dan blijf ik bij m’n vertrouwde sims 3 😀

 7. Simhorselady

  De graphics vind ik erg matig wat ze ”nu” laten zien.
  Ik heb altijd gezegd tegen mijn vriendin, als de sims 4 komt. Is het online. Wat zeg nou zelf. Als een beetje bij de tijd blijven dan is online toch echt wel nodig.
  Maar als het online is, dan koop ik het niet. Ook al vind ik misschien veel dingen leuk, ik hou niet van online. Simport zet ik soms niet eens aan.
  Mijn vriendin zei ook een keer, toen ik dat dus vertelde.
  Ze heeft sims gekocht, omdat het niet online was en het er ook gewoon leuk uit zag. En dat heb ik ook.

 8. Daantje_1992

  Hmm, ik geloof er nog niet zo in, ik denk niet dat de afbeeldingen een Sims 4 zouden moeten voorstellen. Laten we allemaal geduldig afwachten, als er een Sims 4 komt, horen we het vanzelf:)

 9. Kellen

  Als de game online is koop ik hem gewoon niet. En het zal wel super duur zijn,stel voor dat je uit de game gegooid kan worden. Ik vindt het geld verspilling. Ik was ook niet van plan om de game te kopen, zowel dan moet er wat gedaan worden aan de graphics want dit is onvoldoende. Touwens de Sims 3 kan nog jaren mee best game ever B.G.E.

  1. markos

   ja vind ik ook en sims 3 was al 60 euro in het begin, nu 40.
   hoe zal dat met de sims 4 zijn? ik wacht nog wel een jaartje of 3/4 voordat ik de sims 4 ga kopen.(als ie uitgekomen is :P)

 10. simmertje1981

  Ik ga voorlopig als die komt de sims 4 niet kopen. Al waren toen de sims 3 uit zou komen ook veel mensen die zeiden dat ze de sims 3 niet wilden kopen en bij hun vertrouwde sims 2 wilden blijven, en toen de sims 3 eenmaal in de winkels lag men meteen massaal sims 3 ging kopen, dus ik denk dat het met sims 4 als die eenmaal uit is het zelfde zal zijn. 😉 🙂

 11. Luftersel

  Ik denk niet dat de Sims 4 binnen nu en 2 jaar uitkomt. Als je ziet dat The Sims het ong. 4 jaar volhield (2000 tot eind 2003) en De Sims 2 ong. 5 jaar (2004 tot eind 2008), zal De Sims 3 het sowieso ook 5 jaar volhouden. Aangezien De Sims 3 mid 2009 uitkwam, is dat dus mid 2014 pas (minimaal). Bovendien zijn er nog aardig wat dingen uit de vorige reeksen die nog niet in De Sims 3 zitten (o.a. het ‘echte’ appartementsleven, het runnen van een eigen zaak [naast een resort], hobby’s en sporten, etc). Daarbij komen ook nog nieuwe dingen tussendoor Ên stopt een reeks vaak een jaar voordat de volgende komt. Kortom: het duurt dus nog wel even.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>