De Sims 4 komt ‘begin’ 2014?

Het nieuws blijft maar door en door gaan over De Sims 4 ondanks dat er weinig bekend is. Platinum Simmers heeft in de audio die is opgenomen van het telefoontje een zinnetje ontdekt waardoor het een klein beetje duidelijker wordt wanneer De Sims 4 komt. De exacte release datum is nog niet bekend maar het kan dus zo zijn dat we in het eerste of tweede kwartaal van 2014 De Sims 4 kunnen verwachten.

And as we announced yesterday on EA’s blog, we will publish The Sims 4 on PC in early 2014.

Bron: Simsvip.com

59 reacties

  1. Dat is nog niet duidelijk! In het pers bericht staat wel dat het naar beiden komt. (Beiden als in Windows en Mac) maar misschien is het wel net zoals met SimCity dat mac iets later komt? Ik durf het je eerlijk gezegd niet te zeggen Klaas! Laten we hopen tegelijkertijd!

 1. Ik hoop voor iedereen die de sims 4 koopt dat ze het niet afraffelen, want daar ziet het er nu wel naar uit naar mijn mening.

 2. ^Hoe kun je dat nu al zeggen? Het is nog een jaar! Er kan nog veel veranderen! En ik vind het persoonlijk wel iets hebben 😀

 3. Maar dat snap ik niet… Want Curtis Paradis is uitgenodigd om De Sims 4 eerder te spelen, en volgens mij zij hij dat dat in Augustus ging gebeuren. Of haal ik nu iets door de war?

 4. Ja, hij speelt het spel binnen een paar maand. De Sims 4 zal dus rond februari of maart komen, denk ik.

 5. Jammer en leuk tegelijk. Inderdaad, alles lijkt erop te wijzen dat de Sims 4 behoorlijk afgeraffeld wordt… Zelfs het logo is er nu al en dat ziet er niet best uit

 6. Zo, dat is snel al. En dan moet Exotisxch eiland nog komen en dan natuurlijk die uitbreiding over de toekomst.

 7. Afraffelen? Hoe weet je dat nou? Ze hebben nog bijna een heel jaar te gaan om het spel verder te ontwikkelen! En over dat logo, waarom ziet dat er niet best uit? Het is simpel, maar wel mooi. Een logo hoeft niet met allemaal versiersels te zijn enzo.

  1. Nouja, dat is mijn mening. Ik vind het logo zeker wel mooi, maar niet voor de Sims reeks. Vind het vooral jammer dat het lettertype dat voor elke Sims is gebruikt tot nu toe, nu vervangen is, dit past gewoon niet bij het imago van de sims. En als de sims niet zo worden als hier, snap ik niet waarom ze deze erbij zetten. Geef toe, deze zien er slechter uit dan de sims uit de Sims 3..

 8. Ik snap niet waarom het nu als “afgeraffeld” wordt beschouwd.
  Er zal zeker al 2 jaar of zo zijn gebruikt om het spel te maken, is het niet fijn als ze het laat aankondigen? Dan krijgen wij het ook eerder. Ik vind dat het niet als afgeraffeld kan worden beschouwd omdat we alleen maar hebben gezien hoe ogen uitzien en het logo. Een starticoontje zegt ook niks of een spel goed is of niet.

 9. Je hebt alleen het logo en een paar ogen gezien van Sims 4. Hoe kun je dan nu al zeggen dat ze het spel gaan afraffelen? Dat slaat toch nergens op. En idd. hebben ze nog een heel jaar tot hij uitgebracht wordt. Er kan nog van alles veranderen.

 10. Vind het leuke nieuwtjes, ben benieuwd wat het eindresultaat wordt! Mensen die nu ook lopen te klagen, ze zijn denk ik nog niet heel lang bezig en het komt pas volgend jaar uit! Tot die tijd hebben ze nog van alles te veranderen! 😀

 11. Ik zet mijn gok in op maart. Zeker gezien het verleden en EA standaard release schema. Ik ging uit van een laatste EP in maart maar Sims 4 komt waarschijnlijk zelfs in de plaats. Plus het valt precies samen met de Simcity release van dit jaar.

  1. Al direct na de Sims 3 ;). Grote bedrijven plannen jaren van te voren en beginnen direct al aan het volgende product. De Sims 3 begon ookal development in 2005 een jaar na dat de Sims 2 uitkwam. Onderschat game development niet lol. Een engine bouwen kan jaren duren.

 12. Yes! Ik heb totaal geen zin om tot augustus 2014 ofzo te wachten! En afraffelen? Het logo is gewoon leuk, wat wil je anders? Sims 3 logo maar dan bij 3 een 4? En dat het spel Maandag is aangekondigd betekent niet dat ze toen pas zijn begonnen, misschien Zijn ze al in 2010 begonnen ofzo, dus ze raffelen het echt niet af.

 13. Ik hoop op een trailer op de E3! Dat kan nog wel eens gaan gebeuren denk ik.. En veel over De Sims 4 valt er nu nog niet te zeggen, puur vanwege het feit dat we alleen een logo en wat renders hebben gezien. Ik weet nog wel dat Sims 3 renders uitkwamen die ik toen ook echt lelijk vond vergeleken met Sims 2. Vergeet inderdaad ook niet dat ze al jaren bezig zijn met De Sims 4, dus waarschijnlijk zijn ze al vrij ver in ontwikkeling. Denk dat ze dit jaar voornamelijk gebruiken om eventuele community feedback in het spel te verwerken en finishing touches.

  In augustus vindt er een groot event plaats inderdaad, waar een aantal sites naartoe mogen om waarschijnlijk Sims 4 te spelen. (Dit was ook zo met Sims 3, toen kreeg je al die video’s waarin spelers hun eerste ervaring met Sims 3 vertelden). Ik ben allang happy dat het niet online is!

  1. Releasedates zijn altijd bij benadering, wss weet zelfs Sims zelf nog niet wanneer het uitkomt, misschien dat ze ergens nog bugs tegenkomen en dat hij een week verzet wordt of zo.
   *Okay nee dan patchen ze gewoon maar toch, je weet maar nooit. Misschien is er hoop dat een game nu gewoon vrijwel geen bugs heeft, zoals vroeger*

   1. Bugs zal je altijd wel aantreffen. De een meer als de ander. Ik heb zelf geen last van bugs in De Sims 3, terwijl een ander er superveel heeft.

    1. Ja maar bijvoorbeeld Sims 2 had gewoon veel minder bugs dan Sims 3. Standaard. Er komen altijd wel bugs maar ik vind dat Sims 3 er wel belachelijk veel heeft… Meest irritante is nog wel dat je safes ineens .bad zijn en er zijn soms wel oplossingen maar die werken nooit bij mij D:

 14. @ansjJ2

  De bronnen die ik heb waren ook officieel.

  De sims komt nogmaals in het eerste financeele kwartaal, en dat is van 1 januari 2014 tot 1 april 2014.

  daarnaast, EA Releaste meestal zijn top-franchise in het eerste kwartaal: Dit gebeurde ook me SimCity.

  en ook Fifa 14 en Battlefield 4 worden in dat kwartaal ge-releaste.

  1. Battlefield is volgens mij Q3 van het fiscaal jaar (Q4 voor de normale kalender)

   Maar ik zei het hier boven al het wordt maart. En die 18 maart van die webshop kan nog eens kloppen ook. Het is een donderdag en maart dus ja ik geloof de datum.

 15. Ik verheug me eerlijk gezegd veel meer op de uitbreidingspakket die volgende maand uit komt! Die lijkt me echt super gaaf!

 16. sims nieuws zit dicht bij de bron zij zullen als oficele datum daar is het melden tot die tij kan iedereen wel datum komen maar die klopen toch niet enge die met echt datum komt is sims nieuws

  1. Wij kunnen ook officiele bronnen vinden die Simsnieuws gebruikt, dus zij zijn niet de enige die gelijk kunnen hebben 😛

 17. Hopelijk lossen ze dan wel eerst alle bugs op van de Sims 3. De bug van het stylingstation bijvoorbeeld is al sinds de release van seizoenen en die is nog niet opgelost. Er wordt verder ook niet op gereageerd op de officiële sites, terwijl wordt er wel een de Sims 4 aangekondigd. Begrijp me niet verkeerd, ik vind de Sims geweldig, ik voel me alleen als Europese fan niet meer zo serieus genomen.

 18. Het feit dat de Sims 4 zo snel komt is al een slecht teken. ’t zal waarschijnlijk wel allemaal haastig gebeuren net als met Sims 3. Wat dus leid tot ’t typische gierige weinig-content syndroom wat EA heeft. Al moet ik wel zeggen dat de laatste paar uitbreidingen van Sims 3 bijvoorbeeld wel beter waren.

 19. Nee de uitbreidingen van de Sims 3 waren niet veel beter(vooral als we het hebben over levensweg) we kunnen niet zomaar zegen dat het is afgerafeld zo als de Sims 3 dit is een nieuw spel nieuwe kans voor EA om een goed spel t,maken en dit keer is maxis r, (of dat een groot verschil uit maakt weet ik niet zo snel)maar laten we hopen op dat EA van hun fouten hebben geleerd en dat de Sims 4 niet zo als Sims 3 word… Maar beter. Als 3.

 20. En ik hoop ook dat die kleding en schoenen wat meer van deze tijd zijn. Bij de sims 3 heb je bij de schoenen bijvoorbeeld weinig leuke gympen, maar eerder van die oubollige bejaardenschoenen. Of bijvoorbeeld voor de kinderen die lange wijde rok, gatverdamme 😡

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *