Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Je Sim kan veranderen in een zeemeermin in De Sims 3 Exotisch Eiland!

 photo exotisch_zpsda33b48d.jpg

SimGuruSarah heeft vannacht officieel op twitter bevestigd dat je met zeemeerminnen kunt spelen, je Sim kan laten transformeren naar een zeemeermin en dat zelfs mannen een zeemeerman kunnen worden! Spannend!

Bron: SimGuruSarahΒ Twitter Account

113 gedachtes over “Je Sim kan veranderen in een zeemeermin in De Sims 3 Exotisch Eiland!”

  1. shana

   ik heb sims3 exotisch eiland en ja als je een zeemeermin bent verander je in een zeemeermin in water en een mens op het land MAAAR eens je weer een mens wordt dan heb je blauw/groene schubachtige benen (is niet zo mooi)

  1. GiovanniRichard Dobber

   Dat doen ze expres zo dat je r, iets voor moet doen zo houden ze nog het spel nog een beetje wat t,ontdekken of anders heb je de uitbreiding in een uur al hebben gezien

 1. KCA

  Ik heb de nieuwste sims exotisch eiland.. Ik speel met een zeemeermin die ik heb toegevoegd aan mijn actieve familie.. alleen mijn huidige sim kan ik niet veranderen in een zeemeermin.. Ze zijn al beste vrienden.. maar komt geen optie om te transformeren.. Iemand al uitgevonden hoe ik dat kan doen?

  1. mark

   Je kan haaien alleen oproepen als je de eigenschap: ‘Vals’ Hebt volgens mij.. Mij lijken ZeemeerSims juist wel bijzonder..!
   Mar ik heb het nog nooit gespeeld namelijk.. ;)(Door trage Mycom! πŸ™ )

 2. jordi_louse

  @robin je kunt het niet in CAS maken je moet zeemeerwier eten ik heb het via levenslange beloninge gekocht en opgegeten en later kun je je staart aanpassen voor een spiegel!

 3. sims3lover

  Bij Exotisch Eiland zijn er eilanden met wolken ervoor maar ik kan er soms wel lopen maar dan zie ik opeens alleen de zee maar hoe gaan die wolken weg ? kunnen ze wel weg ? en kan je echt zo ver duiken als in de trailer ? want dan vindt je toch een zeemirmin ???:)

 4. puckiezoet

  ik weet niet of dit een fout is in me spel of het aan me pc ligt. als ik naar die onbekende eilanden ga met die wolken erboven word me beeld zwart me spel speelt gewoon veder maar ik zie niks. dan komt het beeld weer terug, paar seconden later weer zwart en dan staat er sims 3 werkt niet meer. hebben er meer hier last van.

 5. jordi_louse

  ik woonde eerst in isla paradiso nou ik wouw weer ff naar sunset valley verhuizen heb ik gedaan maar toen waren alle witte dingen beetje roze achtig echt raar normaal is dat niet hoe komt dat een bug of iets anders??

  @puckiezoet eerst had ik er last van bij mij werd hij ook zwart heb je een goeie videokaart want ik had namelijk een videokaart die toen heel erg heet werd wel iets van 110 graden dat moet je dan maar eens kijken want ik had een nieuwe videokaart gekocht en toen deed de sims 3 het wel πŸ˜›

  1. jordi_louse

   ow haha mooizo dat roze is bij mij weg ik ging weer ff spelen en toen wat het weer gewoon gelukkig!!
   en ik heb een DRIELING! nog bij mij nooit overkomen πŸ˜€

   sorry dat ik beetje veel aan het powsten ben..

 6. puckiezoet

  nu de sims 3 exotische eilanden op me pc staat.blijft me familie heel lang opslaan heb 2 uur gewacht en me familie slaat nog steeds op de sims 3 afsluiten lukt ook al niet meer heeft iemand een tip of hebt iemand het zelfde probleem. ik kan nu nietmeer opslaan

  1. puckiezoet

   Die kun je niet maken, dat moet je worden. 1 koop de beloning zeemeerwier kost 25.000 punten. 2 je vraagt een zeemeermin om visdelen en dan krijg je zeemeerwier opeten en je wordt een zeemeermin. Ik hoop dat je hier wat aan heb

  1. Bloos6

   Niet meer met zout water in aanraking komen en dan krijg je iets te zien dat de zeemeersim zijn/haar schubben raar aanvoelen . Na 24 uur krijg je te zien dat je snel naar zout water moet anders ben je je vin kwijt, Je moet natuurlijk wel gewoon douchen of in bad gaan anders ga je dood.

 7. miran

  @ alison : Ze zitten in de nieuwe uitbreiding “Exotisch Eiland”

  @ emma: zeemeermin word je via een levenslange beloning en via het eten van speciale kelp(zeewier) die je van een bevriende zeemeermin/man kunt krijgen.

  @ Michelle: ze kunnen overal in het water en op land zijn, niet perse de grotten. Je kan het wel natuurlijk later nog eens daar proberen. Uiteindelijk vind je ze wel. Op land hebben ze gekleurde schubben op hun benen.

 8. Bloos6

  Niet meer met zout water in aanraking komen en dan krijg je iets te zien dat de zeemeersim zijn/haar schubben raar aanvoelen . Na 24 uur krijg je te zien dat je snel naar zout water moet anders ben je je vin kwijt, Je moet natuurlijk wel gewoon douchen of in bad gaan anders ga je dood.

 9. Disteltje

  @Gina, gebruik een cheat om de sim aan te passen. kun je er een meisje van maken, als je het echt graag wil.
  anders tijdens de zwangerschap een paar meloenen eten, word de kans op een meisje ook groter en dat zonder cheat πŸ˜‰

 10. robin

  Hey als je een normale sim tot zeemeermin wil maken moet je dan alleen he standaarts kleren eerst maken of ook avond kleding enzo
  Want ik wil graag een zeemeermin maken maar daarvoor moet je eerst een normale sim hebben

 11. Demi

  Demi weer, ik heb ondekt hoe je een zeemirsim wordt als je speelt moet je naar je levensbeloningen en drukt ctrl in niet loslaten

  En dan ga je met je muis voor de schatkist en drukt heel veel keer tot je 30,000 heb staan en dan moet je zeemirwier op zoeken

  1. Baloutje

   klopt maar je hebt het niet helemaal vertelt πŸ˜‰

   kijk:

   als je in het hoofdmenu bent moet je de cheat testingcheatsenabled true invoeren (als je niet weet hoe je die cheatbalk moet open dat is ctrl+shift+c)
   dan ga je naar een familie en dan ga je naar de levenslange beloningen toe en tussen het aantal en dat kiste moet je met shift klikken en dan zie je het aantal levenlange beloningen omhoog gaan! en dan kun je die zeemeerwier kopen en eten en dan transformeer je in een zeemeermin! eigenlijk heel simpel! xD

   1. Jo-Anne

    Inderdaad, deze cheat werkt dus niet als je al in je spel zit, maar alleen als je de cheat al inschakelt in het hoofdmenu.
    Veel plezier met je zeemeersim! (ik vind vooral het duiken met hen erg leuk, ze trekken volgens mij ook andere zeemerminnen aan)

   1. Jo-Anne

    Dank jullie wel! Ik heb de nomosaic mod, neem aan dat die zo’n beetje hetzelfde werkt (en dat deze in hetzelfde mapje moet) en daar heb ik nooit last mee gehad. Dus misschien doe ik dit inderdaad wel.

  1. Jo-Anne

   (sorry voor dubbelposten, ik kan niet editen in het vorige bericht)
   Mijn zeemeersim draagt lange broeken inderdaad;-) Ik stoor me eigenlijk vooral aan dorpsgenoten die ineens met paarse benen rondlopen (met name in Midnight Hollow slaat dat gewoon nergens op).

 12. Rianne

  Hoe begin je uberhaupt met een zeemeermin worden?
  Mijn sim man geen zeewier eten en ik woon niet in een woonboot, maar wel gewoon aan het water, waarmee moet je beginnen om zeemeermin te kunnen worden??

   1. Lucrecia

    Hi Vera, Allereerst je bent super ! ik kijk elke dag wel 3-4 keer of er weer iets nieuws op je site staat ! haha maar zou je een keer een rievew of een filmpje willen maken over de beauty blender ( dupe ) van essence ? ik heb hem zelf al gekocht alleen weet nog niet super goed hoe ik hem moet gebruiken x

    1. Baloutje

     alsjeblieft en als je geen genoeg levenslang blijdschap hebt dan kun je het zo doen:

     stap 1: je bent in het hoofdmenu en doe ctrl+shift+c
     stap 2: dan typ je in testingcheatsenabled true
     stap 3: ga naar je familie
     stap 4: ga naar je levenslange blijdschap punten
     stap 5: ga met je muis tussen het schatkistje en de punten zelf staan
     stap 6: klik met je linkermuisknop+shift en dan tikt het aantal punten bij!

     hoop dat het lukt πŸ˜€

  1. Rudy

   Als je genoeg bevriend raakt met een bestaande zeemeermin verschijnt er een speciale interactie waarmee je jezelf een een zeemeermin kan veranderen. Mocht dat niet lukken, dan kun je voor 25.000 levenslange beloningspunten ook speciaal kelp kopen dat je ook in een zeemeermin kan veranderen. πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>