Je Sim kan veranderen in een zeemeermin in De Sims 3 Exotisch Eiland!

 photo exotisch_zpsda33b48d.jpg

SimGuruSarah heeft vannacht officieel op twitter bevestigd dat je met zeemeerminnen kunt spelen, je Sim kan laten transformeren naar een zeemeermin en dat zelfs mannen een zeemeerman kunnen worden! Spannend!

Bron: SimGuruSarah Twitter Account

113 reacties

  1. Maar dat is super awesome. Ik hoop ook dat je ze dan in cas kunt maken als je boven natuurlijk hebt.

  2. Maar kan je dan alleen in het water spelen, of krijg je dan ook opeens benen als je niet in het water zit?

    1. ik heb sims3 exotisch eiland en ja als je een zeemeermin bent verander je in een zeemeermin in water en een mens op het land MAAAR eens je weer een mens wordt dan heb je blauw/groene schubachtige benen (is niet zo mooi)

  3. Misschien is het dan zo dat als je sims een zeemeermin is, dat ze kan veranderen als ze in het water is ofzo

  4. Ik hoop dat het niet alleen waterwezens zullen zijn, en dat op het land ze weer benen krijgen. Een beetje zoals de serie, H2o xD

  5. ik hoop dat er een onderater stad zal zijn speciaal voor zeemeerminnen maar zal wel niet XD!
    ook hoop ik het zelfde als shevens 😀

    1. Dat doen ze expres zo dat je r, iets voor moet doen zo houden ze nog het spel nog een beetje wat t,ontdekken of anders heb je de uitbreiding in een uur al hebben gezien

  6. Ik heb de nieuwste sims exotisch eiland.. Ik speel met een zeemeermin die ik heb toegevoegd aan mijn actieve familie.. alleen mijn huidige sim kan ik niet veranderen in een zeemeermin.. Ze zijn al beste vrienden.. maar komt geen optie om te transformeren.. Iemand al uitgevonden hoe ik dat kan doen?

  7. jep idd!! mrr zeemeermin is niet zo heel bijzonder (vind ik dan) want ik weet niet eens hoe je die haaien moet roepen..

    1. Je kan haaien alleen oproepen als je de eigenschap: ‘Vals’ Hebt volgens mij.. Mij lijken ZeemeerSims juist wel bijzonder..!
      Mar ik heb het nog nooit gespeeld namelijk.. ;)(Door trage Mycom! 🙁 )

        1. Je moet op de spiegel klikken en dan op: ”Schubben kleur veranderen” klikken! 😀
          Hopelijk lukt het nu! 😉

  8. @puckiezoet je moet als je een zeemeersim bent moet je naar de spiegel gaan en dan schubbehuid aanpassen of zo iets

    1. dankje ik had het met een code gedaan testingcheatsenabled true en dan sims aanpassen en daar lukte het niet maar nu lukt het wel 🙂

  9. @robin je kunt het niet in CAS maken je moet zeemeerwier eten ik heb het via levenslange beloninge gekocht en opgegeten en later kun je je staart aanpassen voor een spiegel!

  10. Bij Exotisch Eiland zijn er eilanden met wolken ervoor maar ik kan er soms wel lopen maar dan zie ik opeens alleen de zee maar hoe gaan die wolken weg ? kunnen ze wel weg ? en kan je echt zo ver duiken als in de trailer ? want dan vindt je toch een zeemirmin ???:)

  11. ik weet niet of dit een fout is in me spel of het aan me pc ligt. als ik naar die onbekende eilanden ga met die wolken erboven word me beeld zwart me spel speelt gewoon veder maar ik zie niks. dan komt het beeld weer terug, paar seconden later weer zwart en dan staat er sims 3 werkt niet meer. hebben er meer hier last van.

  12. ik woonde eerst in isla paradiso nou ik wouw weer ff naar sunset valley verhuizen heb ik gedaan maar toen waren alle witte dingen beetje roze achtig echt raar normaal is dat niet hoe komt dat een bug of iets anders??

    @puckiezoet eerst had ik er last van bij mij werd hij ook zwart heb je een goeie videokaart want ik had namelijk een videokaart die toen heel erg heet werd wel iets van 110 graden dat moet je dan maar eens kijken want ik had een nieuwe videokaart gekocht en toen deed de sims 3 het wel 😛

    1. ow haha mooizo dat roze is bij mij weg ik ging weer ff spelen en toen wat het weer gewoon gelukkig!!
      en ik heb een DRIELING! nog bij mij nooit overkomen 😀

      sorry dat ik beetje veel aan het powsten ben..

  13. Is dat al uit? En waar kun je het dan kopen als het uit is? En hoe kun je zeemeermin worden of toevoegen???

  14. pffff pandabeerlief als je beetje goed kijkt heb ik het al 2 keer uitgelegd hoe je
    een zeemeersim moet worden..

  15. nu de sims 3 exotische eilanden op me pc staat.blijft me familie heel lang opslaan heb 2 uur gewacht en me familie slaat nog steeds op de sims 3 afsluiten lukt ook al niet meer heeft iemand een tip of hebt iemand het zelfde probleem. ik kan nu nietmeer opslaan

    1. Die kun je niet maken, dat moet je worden. 1 koop de beloning zeemeerwier kost 25.000 punten. 2 je vraagt een zeemeermin om visdelen en dan krijg je zeemeerwier opeten en je wordt een zeemeermin. Ik hoop dat je hier wat aan heb

    1. Niet meer met zout water in aanraking komen en dan krijg je iets te zien dat de zeemeersim zijn/haar schubben raar aanvoelen . Na 24 uur krijg je te zien dat je snel naar zout water moet anders ben je je vin kwijt, Je moet natuurlijk wel gewoon douchen of in bad gaan anders ga je dood.

  16. heyy als een sim van mij bevalt dan is mijn baby onzichtbaar
    weet iemand hoe dat komt
    ps niet alle babys zijn onzichtbaar

    1. Als dat alleen op het begin is, moet de baby misschien “laden”, net als sommige meubels als je het spel opstart. Ik zou het niet weten.

    1. Je baby kan doorzichtig zijn door mods, gedownloade zaken in je game. Als je er geen hebt, weet ik het ook niet :s

  17. Nog ff voor de duidelijkheid als je een zeemeermin bent ben je in het water een zeemeermin en op het land een mens met schubachtige benen. Snappen jullie het nu?

  18. hallo allemaal ik heb een soort van probleempje ik zie telkens bij de sims zeemeerminnen maar ik snap niet hoe je het doet kan iemand mij het uitleggen

  19. Ik heb in de Rotsenrif en in de kluis van Davy jones en zeemeersimgrot gedoken maar ik heb geen zeemeersim gezien waar zijn die wezens?

  20. @ alison : Ze zitten in de nieuwe uitbreiding “Exotisch Eiland”

    @ emma: zeemeermin word je via een levenslange beloning en via het eten van speciale kelp(zeewier) die je van een bevriende zeemeermin/man kunt krijgen.

    @ Michelle: ze kunnen overal in het water en op land zijn, niet perse de grotten. Je kan het wel natuurlijk later nog eens daar proberen. Uiteindelijk vind je ze wel. Op land hebben ze gekleurde schubben op hun benen.

  21. Niet meer met zout water in aanraking komen en dan krijg je iets te zien dat de zeemeersim zijn/haar schubben raar aanvoelen . Na 24 uur krijg je te zien dat je snel naar zout water moet anders ben je je vin kwijt, Je moet natuurlijk wel gewoon douchen of in bad gaan anders ga je dood.

  22. @Gina, gebruik een cheat om de sim aan te passen. kun je er een meisje van maken, als je het echt graag wil.
    anders tijdens de zwangerschap een paar meloenen eten, word de kans op een meisje ook groter en dat zonder cheat 😉

  23. Hey als je een normale sim tot zeemeermin wil maken moet je dan alleen he standaarts kleren eerst maken of ook avond kleding enzo
    Want ik wil graag een zeemeermin maken maar daarvoor moet je eerst een normale sim hebben

  24. Heel veel zeggen dat als je naar de supermarkt gaat en zeewier koopt dat je dan een zeemeersim word maar dat heb ik geprobeerd maar dat lukt niet.

  25. Nee, het zeewier in de winkel werkt niet, daar kun je alleen mee koken volgens mij. Je hebt kelp nodig. Dat kun je krijgen door het aan een zeemeermin te vragen of met levenspunten.

  26. Dank je Jo-Anne ik had het zeewier ook geprobeerd maar nu ik door jou weet wat je moet eten ( kelp ) kijk ik als ik duik of ik zeemirminnen kan vinden

  27. Demi weer, ik heb ondekt hoe je een zeemirsim wordt als je speelt moet je naar je levensbeloningen en drukt ctrl in niet loslaten

    En dan ga je met je muis voor de schatkist en drukt heel veel keer tot je 30,000 heb staan en dan moet je zeemirwier op zoeken

    1. klopt maar je hebt het niet helemaal vertelt 😉

      kijk:

      als je in het hoofdmenu bent moet je de cheat testingcheatsenabled true invoeren (als je niet weet hoe je die cheatbalk moet open dat is ctrl+shift+c)
      dan ga je naar een familie en dan ga je naar de levenslange beloningen toe en tussen het aantal en dat kiste moet je met shift klikken en dan zie je het aantal levenlange beloningen omhoog gaan! en dan kun je die zeemeerwier kopen en eten en dan transformeer je in een zeemeermin! eigenlijk heel simpel! xD

      1. Inderdaad, deze cheat werkt dus niet als je al in je spel zit, maar alleen als je de cheat al inschakelt in het hoofdmenu.
        Veel plezier met je zeemeersim! (ik vind vooral het duiken met hen erg leuk, ze trekken volgens mij ook andere zeemerminnen aan)

    1. Lelijk hè…? Vind het echt een jammer detail van de zeemeersims. Geloof niet dat je het kunt voorkomen, als het wel zo is hoor ik het graag.

      1. Dank jullie wel! Ik heb de nomosaic mod, neem aan dat die zo’n beetje hetzelfde werkt (en dat deze in hetzelfde mapje moet) en daar heb ik nooit last mee gehad. Dus misschien doe ik dit inderdaad wel.

    1. (sorry voor dubbelposten, ik kan niet editen in het vorige bericht)
      Mijn zeemeersim draagt lange broeken inderdaad;-) Ik stoor me eigenlijk vooral aan dorpsgenoten die ineens met paarse benen rondlopen (met name in Midnight Hollow slaat dat gewoon nergens op).

  28. Hoe begin je uberhaupt met een zeemeermin worden?
    Mijn sim man geen zeewier eten en ik woon niet in een woonboot, maar wel gewoon aan het water, waarmee moet je beginnen om zeemeermin te kunnen worden??

      1. Hi Vera, Allereerst je bent super ! ik kijk elke dag wel 3-4 keer of er weer iets nieuws op je site staat ! haha maar zou je een keer een rievew of een filmpje willen maken over de beauty blender ( dupe ) van essence ? ik heb hem zelf al gekocht alleen weet nog niet super goed hoe ik hem moet gebruiken x

  29. Moet het trouwens perse zeewier van een andere zeemeermin/man zijn, of kan het ook gewoon met die van de supermarkt? Want die doet het niet bij mij (sorry voor dubbele post)

    1. het kan niet via de supermarkt.. en het hoeft ook niet van een andere zeemeermin zijn ofzo.. ik zou het gewoon kopen bij levenslang blijdschap 😉

        1. alsjeblieft en als je geen genoeg levenslang blijdschap hebt dan kun je het zo doen:

          stap 1: je bent in het hoofdmenu en doe ctrl+shift+c
          stap 2: dan typ je in testingcheatsenabled true
          stap 3: ga naar je familie
          stap 4: ga naar je levenslange blijdschap punten
          stap 5: ga met je muis tussen het schatkistje en de punten zelf staan
          stap 6: klik met je linkermuisknop+shift en dan tikt het aantal punten bij!

          hoop dat het lukt 😀

    1. In de duikplaatsen. Dus als je aan het duiken bent dan moet je gaan zoeken maar zo moeilijk is dat niet. 😉

  30. Hoe word je eigelijk een echte zeemeeermin want dat wil ik echt heel graag wordrn zwemen met de dolfijnen en naar de zeemeermin wereld gaan super

    1. Als je genoeg bevriend raakt met een bestaande zeemeermin verschijnt er een speciale interactie waarmee je jezelf een een zeemeermin kan veranderen. Mocht dat niet lukken, dan kun je voor 25.000 levenslange beloningspunten ook speciaal kelp kopen dat je ook in een zeemeermin kan veranderen. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *