20 Nieuwe Dragon Valley Screens – iSims.de

 photo 12_zps49986451.jpg

De fansite iSims.de heeft op hun facebook ongeveer 20 nieuwe screenshots geplaatst. Om de kliekjes beter te kunnen bekijken verwijs ik jullie door naar de Facebook van iSims.de, dit om jullie de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

| iSims.de Facebook: Dragon Valley  |

13 reacties

    1. Dat vind ik ook.. Denk dat k die draakjes (het premium materiaal ;-)) niet echt leuk ga vinden, maar de wereld is idd wel mooi!

      1. Vind ik ook, dat maakt t weer zo onrealistisch! Maar ik kan begrijpen dat sommige dat juist heel leuk vinden.

    1. Ja daarom en ik kan begrijpen dat sommige dat heel leuk vinden maar ik minder. Het team heeft besloten om draakjes in de wereld te stoppen en het daarom dus Dragon Valley genoemd. Als er geen draken in zaten hadden ze wel een andere naam bedacht.

  1. Het is altijd mogelijk om die draakjes weg te halen d.m.v. cheats. Misschien kan je ze wel in de wensput gooien XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *