Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

20 Nieuwe Dragon Valley Screens – iSims.de

 photo 12_zps49986451.jpg

De fansite iSims.de heeft op hun facebook ongeveer 20 nieuwe screenshots geplaatst. Om de kliekjes beter te kunnen bekijken verwijs ik jullie door naar de Facebook van iSims.de, dit om jullie de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

| iSims.de Facebook: Dragon Valley  |

13 gedachtes over “20 Nieuwe Dragon Valley Screens – iSims.de”

    1. hond113

      Ja daarom en ik kan begrijpen dat sommige dat heel leuk vinden maar ik minder. Het team heeft besloten om draakjes in de wereld te stoppen en het daarom dus Dragon Valley genoemd. Als er geen draken in zaten hadden ze wel een andere naam bedacht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>