Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough – Nederlandse Ondertiteling

34 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough – Nederlandse Ondertiteling”

 1. Bloos6

  πŸ˜€ Een geweldige video en ik heb er echt al zin in om mijn ressort te leiden. Mijn tweede wens is uitgekomen. Dit keer iets wat lijkt op een eigen bedrijf net als in sims 2. En wat ik allemaal gezien heb is er veel te ontdekken dus ben ik wel een tijdje zoet met deze uitbreiding.:-D

 2. Giovanni Dobber

  ik vind dit tot nu toe het beste sims 3 EP en ik heb deze heb nog een niet πŸ™‚

  het lijkt wel zins maxis er aan mee werk weer dat het beter is!? als je kijt dat dit opeens vet goed is

   1. Aurelyce

    Als die Elmo guy met die drankjes met zn handen als een soort sexy-pistool zegmaar xDD Met zn close-up, 4:19/4:20, heel klein in de achtergrond in de zee ^^ Ik deed er ook en tijdje over voor ik m zag 😑

 3. Muisjee

  Whiieeeeej:D zoveel zin in!
  het is allemaal zo cool! de zeemeerminnen, de kraken:D
  alleen ik vind het zo jammer van die resort towers:( nu kun je niet helemaal zelf bedenken hoe je je resort wilt hebben:( maar voor de rest echt super cool! kan neit wachten:D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>