Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough – Persbericht

Kies het ruime sop met De Sims 3 Exotisch Eiland!

 

Nieuwe Producerwalkthrough-video beschikbaar voor het nieuwste Uitbreidingspakket voor De Sims 3

 

 photo TS3_IslandParadise_OriginExclusive_1_zps36587530.jpg

Als je van piña colada’s, de Beach Boys en palmbomen houdt, zul je je vingers aflikken bij De Sims 3 Exotisch Eiland! De gloednieuwe Producerwalkthrough-video neemt een diepe duik in Isla Paradiso, de nieuwe exotische wereld uit het nieuwe Uitbreidingspakket De Sims 3 Exotisch Eiland. Hier kunnen je Sims even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In deze wereld kunnen je Sims persoonlijke woonboten bouwen, van haven naar haven zeilen, onbewoonde eilanden verkennen, resorts beheren, een duik maken onder de zeespiegel en meer.

De ster van de video is Graham Nardone, Assistent-producent van De Sims 3 Exotisch Eiland. In de video neemt hij de kijkers mee op een tocht aan boord van de SS Nardone, de woonboot die hij zelf in de game gecreëerd heeft. Van ruimtebesparende voorwerpen tot unieke designstukken; woonboten zijn de ideale drijvende woningen die je Sims de vrijheid geven om te gaan en staan waar ze maar willen. Je Sims kunnen snorkelen, duiken, de wondere onderwaterwereld verkennen, resorts beheren, vriendschappen sluiten met ZeemeerSims en gezonken schatten opsporen. Als speler kun je het tropische paradijs naar je hand zetten en je Sims heerlijk van de zon en de zee laten genieten!

 photo TS3_IslandParadise_OriginExclusive_2_zps63e1279a.jpg

Spelers die De Sims 3 Exotisch Eiland alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het Eiland Overlevingspakket; een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. Verder is deze week ook aangekondigd dat spelers die De Sims 3 Exotisch Eiland reserveren via Origin.com het Carnavalskostuumpakket ontvangen, met daarin twee exclusieve Carnavalskostuums waarmee het nog feestelijker wordt op het eiland.  

 

De Sims 3 Exotisch Eiland  gaat op 27 juni 2013 voor anker, maar kan nu al gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op http://www.desims.nl/exotisch-eiland

12 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland Producer Walktrough – Persbericht”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>