EA lanceert pretpark content voor SimCity

EA LANCEERT PRETPARK- CONTENT VOOR SIMCITY

 photo amusementscreenshot_01_zps0303efc0.jpgSpanning, sensatie en fascinerende ervaringen liggen te wachten op je Sims, want de Pretpark-content is vanaf vandaag beschikbaar. Hiermee kun je je eigen pretpark aanpassen en uitbreiden. Er zijn negen attracties, drie toegangspoorten en vijf stalletjes. Krijg de kunst van het vermaken onder de knie, terwijl je toeristen binnenhaalt, ze tevreden houdt en ervoor zorgt dat ze zo lang mogelijk in je stad blijven.

Creëer een park met klassieke attracties dat herinneringen oproept van een tijd lang, lang geleden, of laat je Sims uit hun dak gaan in sensationele attracties. De content bevat onder andere reuzenraderen, achtbanen en skelterbanen. De gratis nieuwe kaart die vorige week is uitgebracht bij Update 4.0 geeft je een adembenemende achtergrond om je pretparken in te bouwen. Naast de nieuwe content hebben we ook nog vijf nieuwe missies en nieuwe gameplay voor de spelers die alle fijne kneepjes van de stadsspecialisatie Toerisme onder de knie willen krijgen.

Je moet alle ins en outs van het vak leren om zoveel mogelijk toeristen aan te trekken in je pretpark en ze hun geld te laten uitgeven. Zet die achtbaan neer en kijk hoe er een nette wachtrij ontstaat!

De Pretpark-content kun je digitaal downloaden voor 9,99€.  Klik hier voor meer informatie of om de content te kopen.

6 reacties

  1. Hij wordt dus niet fysiek beschikbaar. Het zag er veelbelovend uit, maar het zijn maar een paar attracties (daar is de prijs dan ook naar).

  2. Ik heb dus deze set gekocht en een super set is het kan niet anders zegen je krijgt echt een pretpark gevoel erbij zeker een aanrader

  3. Het lijkt me best wel een leuk extraatje om je stad mee uit te breiden. Toen ik net een video zag, deed het me een beetje denken aan Rollercoaster Tycoon and I loved that game.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *